DEVITO VARAO VERENICU TIK PRED SVADBU! Bludničio u tajnosti, pa terao ljubavnicu da potpiše UGOVOR O POVERLJIVOSTI

Autor:

Zabava

03.11.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje šok detalje iz reperovog ljubavnog života!

DEVITO VARAO VERENICU TIK PRED SVADBU! Bludničio u tajnosti, pa terao ljubavnicu da potpiše UGOVOR O POVERLJIVOSTI

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, nedavno se zakleo na večnu ljubav sa svojom devojkom, koju je verio pre nekoliko meseci. Mladi izvođač organizovao je sve u apsolutnoj tajnosti, pa je od svojih 70-tak gostiju zahtevao da potpišu ugovor o poverljivosti, te je svakom od njih zabranjeno da koriste mobilni telefon, kako se snimci i fotografije ne bi pojavili u javnosti, pisali su domaći mediji. 

Iako je sve to delovalo kao prava ljubavna idila, organizovana daleko od očiju javnosti, mi smo došli do šok infomracija. Naime, kako Republika ekskluzivno saznaje reper se nekoliko nedelja pre nego što je stao na ludi kamen viđao sa drugom devojkom, sa kojom je bio intiman, a sve je puklo kad je od nje tražio da potpiše ugovor o privatnosti. 

Republika

Foto: Shutterstock, ATA Images

Devito venčanje

Nedavno je bio sa jednom devojkom. On je njoj tražio da potpiše ugovor o tajnosti i da se po tom ugovoru viđaju i da ona ne sme nikome da kaže da se viđa sa njim. Naravno da je devojka odustala. On se video sa njom dok je bio veren. Njemu je manir da se potpisuju ti ugovori... Svi u Topčidercu i gosti, konobari za njegovo venčanje su morali da potpišu - govori dobro obavešten izvor, koji se druži sa devojkom koja se viđala sa reperom. 

- Ona je spavala sa njim, ali devojka se frapirala kad je čula šta od nje traži. Nikako nije htela da potpiše i posle se nisu više viđali - dodaje izvor za Republiku.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Devitom povodom ove informacije koju je izvor ispričao, na broj poznat redakciji, ali on nije bio dostupan do objavljivanja ovog teksta. 

Inače na Devitovom venčanju bilo je zabranjenp snimanje i slika, jer ni on nije nosio masku po kojoj je prepoznatljiv. Njega su svi gosti ispoštovali i nijedna fotografija se nije pojavila u javnosti. 

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Devito

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading