PALI ME KAD MUŠKARAC ZAPLAČE! Teodora Džehverović progovorila o svojim fetišima, pa otkrila šta je zajedničko SVIM NJENIM MOMCIMA!

Autor:

Zabava

30.10.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović je progovorila o bivšim momcima, pa otkrila šta je posebno privlači.

PALI ME KAD MUŠKARAC ZAPLAČE! Teodora Džehverović progovorila o svojim fetišima, pa otkrila šta je zajedničko SVIM NJENIM MOMCIMA!

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Priča se da je pevačica Teodora Džehverović ponovo u vezi sa sportistom. Kako i sama priznaje, jednom se već opekla i sada smatra da je najpametnije da ćuti o svojoj vezi, jer su joj se ranije u istu žene mešale:

Republika

Foto: ATAImages, instagram.com/maticrebec, pixabay.com

 

 

- Ljudi su sebi davali za pravo da se mešaju u moju vezu, da ne pričam o devojkama. Mnoge se žene vode onim "to je dobro, čim je zauzeto, hajde da bude malo i moje, ako može". Ja spadam u tu vrstu žena, kojoj je romantika veoma bitna, važno mi je da je moj muškarac romantičan, ako ne zna da zaplače, mene to odbija. Ja sam takva i to me pali - govori Teodora za Skandal.

Ona je, takođe, otkrila da su njeni momci bili "normalni" i da nikada nije razumela zašto je gledaju kao devojku kojoj su materijalne stvari bitne, s obzirom da je uglavnom imala muškarce, koji vode normalan život. 

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading