"UVEK SI BIO U PRAVU" Karleuša i Kanje Vest potpisali ugovor o POVERLJIVOSTI, a sad mu se javno OBRATILA!

Autor:

Zabava

23.10.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica se noćas obratila američkom reperu!

"UVEK SI BIO U PRAVU" Karleuša i Kanje Vest potpisali ugovor o POVERLJIVOSTI, a sad mu se javno OBRATILA!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Popularna pevačica Jelena Karleuša sinoć se obratila američkom reperu Kanjeu Vestu i to putem storija na društvenoj mreži Instagram. U tri ujutru je iznenada objavila stori na engleskom jeziku.

- Kanje je uvek bio u pravu - poručila je Karleuša, koja nije otkrila na šta je tačno mislila.

Jelena je ponovo uspela da zaintrigira fanova, naročito zbog toga što ima istorijat sa svetski poznatim reperom, koji je višestruki dobitnik nagrade Gremi.

Republika

Foto: Instagram.com

Kanje Vest

Naime, spekulisalo se da su njih dvoje sarađivali na njenim novim albumima, kao i da je ona potpisala ugovor o poverljivosti sa njim, što je i sama potvrdila nakon izlaska albuma. Njegov lik se u vidu fotografije pojavljuje u spotu za njenu pesmu "Karli bič".

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Kanje Vest

Podsetimo, njih dvoje su se ranije pratili na društvenoj mreži Instagram, a ona je često objaviljava storije sa njegovim pesmama i patikama koje je dizajnirao.

- Kanje mi je samo haos napravio po medijima i na društvenim mrežama, tako da nemam ja ništa od toga što je on mene zapratio. Htela sam da kažem da ni ne znam ko je Kanje Vest, ali to bi bilo baš glupo i bezveze. Nije mi pisao. Nemamo nikakav kontakt. Ne znam zašto me je zapratio, nikad se ništa neće desiti mimo tog praćenja. Znači, zaboravite na njega - izjavila je pevačica ranije.

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading