OTKRIVAMO DETALJE DRAME ANE I RASTE: Komšije slušale viku i dreku, pijana pevačica mu LUPALA na vrata, pa pobegla zbog POLICIJE!

Autor:

Zabava

19.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić navodno je pod gasom otišla do zgrade na Vračaru gde živi Stefan Đurić Rasta i htela da razgovara, ali on nije hteo da otključa vrata!

OTKRIVAMO DETALJE DRAME ANE I RASTE: Komšije slušale viku i dreku, pijana pevačica mu LUPALA na vrata, pa pobegla zbog POLICIJE!

Foto: ATAImages

Pevačica Ana Nikolić ne prestaje da blati bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i objavljuje privatne poruke svađa koje su imali, a kako smo saznali, jedna se desila ispred njegovog stana na Vračaru!

 

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić

 

Pevačica je, navodno u pijanom stanju, otišla taksijem do reperove zgrade jer joj nije odgovarao na pozive i poruke, a kako nije hteo ni da je pusti u ulaz, počela je da viče i budi komšije.


- Ana je ranije Rasti tokom svađa uništavala i grebala automobile od 100.000 evra, tako da za nju nije ništa to da ode ispred zgrade i pravi haos. Uredno je zvonila na vrata, prvo je htela da uđe tiho, a komšije je probudila muzika iz taksija pošto je vozaču tražila da pojača muziku. Počela je da lupa i doziva Stefana, ali on nije hteo ni da proviri, tek se posle pojavio - priča nam sagovornik i otkriva da je Đurić u jednom trenutku izašao na terasu i kratko dobacio bivšoj:


- Rasta je te večeri samo u jednom trenutku izašao jer je stan visoko u prizemlju. Ani je tad dobacio: "Zovem policiju, ne pada mi na pamet da ovde komšiluk sluša skandale." Kratko mu je nešto odgovorila, ali se nije čulo i onda kad je videla da se svetla pale i da se stanari zgrade bude i gledaju kroz prozor, stavila je naočare i otišla taksijem. Odmah je pobegla. 

 

 

Foto: Instagram

Rasta sa ćerkom Tarom 

 


Kako smo saznali, komšije po kraju pričaju da to nije bio jedini put da je Ana pravila skandale ispred Rastinog stana, kao i da je on jedno vreme prestao svima da se javlja.


- Nije to bio prvi put da je Ana došla i vikala. To se i ranije dešavalo, ali ne ovako intenzivno. Rastu sve komšije znaju, ali su se iznenadile kad je jednog dana prestao svima da se javlja. Prođe s detetom kao furija i digne nos, pa niko nije znao šta se dešava. Posle su svi videli naslove u medijima i tako saznali da je haos između njega i Ane oko deteta - priča izvor i dodaje:


- Ko zna što se oni prepucavaju! Istina je da se nekad super slažu, a ponekad ne mogu očima da se gledaju i onda je Ani najlakše da tako piše po društvenim mrežama.


Nikolićka snimala gole grudi


Pevačica Ana Nikolić šokirala je pre nekoliko dana javnost kad je na Instagramu iz čista mira pokazala grudi.

 

Foto: Instagram.com

 

 

Ona se snimala u automobilu, a kako je kameru sve vreme spuštala, bilo je jasno da ne nosi brushalter. Ana je pozirala za društvene mreže i pevala, a po svemu sudeći, nije marila što je pokazala previše.


- "Baš nam je drago da si nas upoznala s bradavicama ili mlečnim žlezdama. Draga Ana, saberi se. Rasta ih je video, mi ostali baš i nismo morali", "Ana zaboravila brus da navuče", "Molim pevaljke i pevačice da počnu da nose gaće i brushaltere. Stop šundu i golim guzovima. Hvala" - pisali su ljudi Ani ispod objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading