POGLEDAJTE KAKO SU "PALI" NARKO-DILERI U BEOGRADU: Primopredaju droge organizovali na parkingu - policija ih opkolila i pohapsila (VIDEO)

Autor:

Hronika

19.10.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretresom automobila pronađeno je 30 kilograma marihuane, a u stanu koji su koristili još 82 kg.

POGLEDAJTE KAKO SU "PALI" NARKO-DILERI U BEOGRADU: Primopredaju droge organizovali na parkingu - policija ih opkolila i pohapsila (VIDEO)

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, sproveli su akciju hapšenja tokom koje su zaplenili oko 112 kilograma marihuane.

Uhapšeni su  D. T. (20) i L. T. (21), obojica iz Kraljeva, kao i Beograđanin M. R. (35) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

https://www.youtube.com/watch?v=TqiBBrV7eU8

Policija je osumnjičene uhapsila na parkingu u Novom Beogradu, nakon primopredaje droge, i tom prilikom u automobilu M. R. pronašla oko 30 kilograma marihuane, dok je pretresom stana koji su koristili D. T. i L. T. pronašla više paketa sa oko 82 kilograma ove opojne droge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading