UŠLA U SEDMU DECENIJU, A MUŠKARCI I DALJE BALAVE ZA NJOM! Ovoj našoj glumici godine ne mogu ništa (FOTO)

Autor:

Zabava

16.10.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Vukićević izaziva buru čim okači nove fotografije na društvenim mrežama.

UŠLA U SEDMU DECENIJU, A MUŠKARCI I DALJE BALAVE ZA NJOM! Ovoj našoj glumici godine ne mogu ništa (FOTO)

Foto: Instagram

Lidija Vukićević ušla je u sedmu deceniju života, a na izgledu bi joj svako pozavideo.  Poznata glumica gde god da se pojavi pleni izgledom, a muškarcima padaju vilice kada je sretnu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Lidija Vukićević

Naime, Lidija je veoma aktivna na Instagramu, a svojim objavama izaziva buru. Tako je i sada objavila niz atraktivnih fotografija gde njeno bujno poprsje dolazi do izražaja, a zategnute noge istakla je u prvi planu. Komentari su samo pljuštali, a bilo je i bračnih ponuda.

"Ovoj ženi godine ne mogu ništa", "Lidija primer za sve žene kako treba da izgledaju", "Kad bi se udala za mene bio bi najsrećniji čovek", "Budi moja žena", "Prezgodna, fatalna crnka" - bili su samo neki od komentara na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/vukiceviclidija

Lidija Vukićević

Inače, Lidija je leto provela na crnogorskom primorju, koje je maksimalno iskoristila kako bi uživala i napunila baterije pred povratak u srpsku prestonicu. Ona je tamo obeležila i svoj 61. rođendan u krugu bliskih prijatelja. Kao i uvek, glumica se pažljivo pobrinula o svakom detalju, a kako je i sama priznala, ovo joj je bila jedna od najlepših proslava u životu.

- Jedan od mojih najlepših rođendana. Hvala divnim prijateljima koji su se potrudili da mi ulepšaju današnji dan - napisala je Lidija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading