HRVATSKA PEVAČICA SA BENDOM URNISALA KULTUNO NASLEĐE: Skandalozni snimci razbesneli javnost, VISILI SA LUSTERA i jahali topove (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.10.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besramno ponašanje poznate pevačice i njenih članova benda!

HRVATSKA PEVAČICA SA BENDOM URNISALA KULTUNO NASLEĐE: Skandalozni snimci razbesneli javnost, VISILI SA LUSTERA i jahali topove (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Hrvatska pevačica Maja Šuput i njen bend bili su u Đurđevcu u sklopu "tim bildinga" jedne automobilske kompanije i svojim ponašanjem šokirali javnost.

Kako tamošnji mediji pišu, ekipa je bila u prostoru đurđevačkog Starog grada, gde je bend s Majom divljao, a zbog skandaloznih snimaka koje je ona objavila, oglasio se i direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca, Mario Fuček.

Maja Šuput je, naime, sa "tim bildinga" na društvenoj mreži Instagram objavila snimke na kojima se moglo videti kako članovi njenog benda jašu topove i vise s lustera uz zvukove harmonike, a onda ih je ubrzo i obrisala.

O svemu se oglasio i Fuček, direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca.

- Dok ti krasan event iz*ebe kromanjonsko ponašanje krkanskih (dripačkih) seljačina. I to pod medijskim pokroviteljstvom "PVC" zvezde. Kulturni i dobroćudni ljudi koji poštuju domaćine i baštinu su vazda dobrodošli u Đurđevac... Ovakvi primitivci ne. Žao mi je što nisu poneli desetke šavova kao suvenirsku uspomenu iz grada Picoka - napisao je on na socijalnoj platformi "Fejsbuk".

Republika

Foto: instagram.com/majasuput

Maja Šuput

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading