"BAŠ SI NAŠLA DAN KAD ĆEŠ DA PUTUJEŠ" Tijana Dapčević ni posle 16 godina nije zaboravila voljenog Tošeta, javno se ZAMERILA SESTRI

Autor: D. L. / P. R.

Zabava

16.10.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

16 godina od smrti voljenog Tošeta Proeskog, Tijana Dapčević ovaj momenat neće zaboraviti dok je živa!

"BAŠ SI NAŠLA DAN KAD ĆEŠ DA PUTUJEŠ" Tijana Dapčević ni posle 16 godina nije zaboravila voljenog Tošeta, javno se ZAMERILA SESTRI

Foto: ATA Images

Toše Proeski, jedan od najtalentovanijih pevača ne samo u njegovoj rodnoj Makedoniji, već u celom regionu, preminuo je pre tačno 16 godina, na današnji dan, a brojne kolege i prijatelji, kao i članovi porodice, i dalje se ne mire sa ovim tragičnim gubitkom.

Ovim povodom pozvali smo pevačicu Tijanu Dapčević, koja je svojevremeno bila veoma bliska sa Tošetom, te nam priznala da joj kolega mnogo nedostaje, kao i da se baš sinoć čula sa svojom sestrom Tamarom Todevskom, te joj zamerila što putuje baš na današnji dan.

- Svaki put i kad ga pomenem i ne samo na ovaj datum, nego i inače svašta nešto me podseća na njega i vrati u neka vremena koja smo proveli zajedno. Kad ga čuješ na radiju ili kad pustiš samoinicijativno neku njegovu pesmu, sve te uspomene prolete pred očima. Ne samo tog 16 oktobra... Tamara, moja sestra, me je sinoć zvala i kaže mi: "Ej, danas krećem za Skoplje i snimam seriju", a ja joj kažem: "Baš si odabrala dan kad ćeš da putuješ"! Tačno se sećam momenta gde sam bila i šta sam radila kada sam čula šta se desilo tog dana. To nikad neću izbrisati iz glave. Isto tako neću izbrisati sve to što sam imala privilegiju da provodim vreme sa njim. Nikada neću zaboraviti trenutke koje smo proveli zajedno i to koliko je ljubavi i muzike imao u sebi. Danas mnogo nedostaje. Sada samo mnogo nedostaje - rekla je pevačica za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images

Tijana Dapčević

Podsećanja radi, Toše Proeski je imao samo 26 godina kada je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Hrvatskoj. Njegov odlazak teško su prihvatili gotovo svi, počev od porodice, do prijatelja, kolega, ali i fanova koji i danas uživaju u umeću njegovih pesama. O besprekornom talentu, nezaboravnom i nezamenljivom glasu, a pre svega dobroti ovog umetnika, večno će pričati mnogobrojni pevači koji su ga poznavali, kao i najbliži koji se ne mire sa time da ga više nema. Za porodicu legendarnog pevača koji je prerano otišao, današnji dan je najteži u godini.

Inače, u celom regionu nema kolege muzičara koji za pevača nije imao samo reči hvale. Tošetove reči "Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome" i danas žive u svima onima koji su ga poznavali. 

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Toše Proeski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading