"NISMO OTIŠLI ZBOG ANABELE NA PROSLAVU" Vesna i Đole opleli po Luninoj majci, pa otkrili u kakvom su ZAISTA odnosu sa Gagijem!

Autor:

Zabava

10.10.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Đogani progovorila o sukobu sa Anabelom Atijas!

"NISMO OTIŠLI ZBOG ANABELE NA PROSLAVU" Vesna i Đole opleli po Luninoj majci, pa otkrili u kakvom su ZAISTA odnosu sa Gagijem!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

U novom izdanju emisiji ,,Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je estradni par Vesnu i Đoleta Đoganija.

Voditelj je upitao Đoganijeve zbog čega se nisu pojavili na proslavi rođenja druge ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića, a Vesna je kao iz topa priznala da je razlog Anabela Atijas. Odmah potom se ubacio i Đole i izneo tvrdnje da je sa Gagijem i Markom u super odnosima, ali da se sa Anabelom još uvek nisu pomirili. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna Đogani i Đole Đogani

 

- To me svi pitaju. Na rođenju, kada se Lana porodila, mi nismo bili na promociji Đoletove ćerke. To veče smo imali emisiju, snimanje, znala sam da će biti i Anabela tamo, nismo se pomirile, znala sam u kakvom ćemo biti raspoloženju - priznala je Vesna. 

- Mene je zvao Gagi u 8 ujutru i rekao da je postao deda, Marko mi se javio, rekao je da dođemo, ako možemo, što se toga tiče, sve je u najboljem redu, a Anabela je druga priča - dodao je Đole. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Obraz- djon

11.10.2023 17:03

Kakvi licemeri!