ZVANIČNA POTVRDA: Inzagi PREUZEO Salernitanu!

Autor:

Sport

10.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi izazov u kraijeri za "Pipa".

ZVANIČNA POTVRDA: Inzagi PREUZEO Salernitanu!

Foto: printscreen

Nekadašnji italijanski fudbalski reprezentativac Filipo Inzagi preuzeo je Salernitanu pošto su čelnici kluba odlučili da uruče otkaz portugalskom treneru Paulu Souzi, prenose italijanski mediji.

Salernitana se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli Serije A sa samo tri boda. Souza je prošle sezone sa Salernitanom izborio opstanak u Seriji A, pošto je zauzeo 15. mesto.

Republika

Foto: Printscreen/Starssportphoto/Ilustracija

Filipo Inzagi

 

Čelnici Salernitane otpustili su Souzu, pošto planiraju da klub posle reprezentativne pauze vodi Inzagi, a glavni cilj biće opstanak u Seriji A.

Italijanski mediji ističu da je predsednik ovog kluba Danilo Jervolin insistirao da Inzagi u nastavku sezone predvodi Salernitanu, a to se na kraju i ostvarilo.

Stariji brat Inzagi ponovo će imati "trenerski duel" protiv mlađeg Simonea, koji vodi Inter. Inzagi je prošle sezone vodio Ređinu u Seriji B, a kao trener radio je u Milanu, Veneciji, Bolonji, Beneventu i Breši.

Bio je jedan od najboljih golgetera sveta, igrao je za Juventus i Milan, osvojio tri skudeta, dve Lige šampiona, dok je sa reprezentacijom Italije bio prvaka sveta 2006. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading