TRENERSKA PROMENA U ITALIJI: Inzagi PREUZIMA Salerintanu!

Autor:

Sport

09.10.2023

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrojani su dani za portugalskog stručnjaka.

TRENERSKA PROMENA U ITALIJI: Inzagi PREUZIMA Salerintanu!

Foto: www.profimedia.rs

Nekadašnji italijanski fudbalski reprezentativac Filipo Inzagi mogao bi da preuzme Salernitanu ako čelnici kluba odluče da uruče otkaz portugalskom treneru Paulu Souzi, prenose italijanski mediji.

Salernitana se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli Serije A sa samo tri boda. Souza je prošle sezone sa Salernitanom izborio opstanak u Seriji A, pošto je zauzeo 15. mesto.

Republika

Foto: Printscreen/Starssportphoto/Ilustracija

Filipo Inzagi

 

Italijanski mediji navode da su čelnici Salernitane spremni da otpuste Souzu u narednim danima, pošto planiraju da klub posle reprezentativne pauze vodi novi trener, a glavni cilj biće opstanak u Seriji A.

Rukovodstvo kluba iz Salerna je obavilo preliminarne razgovore sa Inzagijem, koji je spreman da preuzme Salernitanu.

Italijanski mediji ističu da predsednik ovog kluba Danilo Jervolin insistira da Inzagi u nastavku sezone predvodi Salernitanu.

Inzagi (50) je trenutno bez angažmana, pošto je krajem avgusta napustio Ređinu. On je ranije trenirao Brešu, Benevento, Bolonju, Veneciju i Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading