MILJKOVIĆ PRVI PUT VIDEO LUNU I ĆERKU NAKON POROĐAJA: Pale SUZE u porodilištu!

Autor:

Zabava

06.10.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković otišao da vidi ćerkicu i suprugu!

MILJKOVIĆ PRVI PUT VIDEO LUNU I ĆERKU NAKON POROĐAJA: Pale SUZE u porodilištu!

Foto: Youtube.com printscreen

Luna Đogani je pre par dana u porodilištu "Narodni front" na svet, carskim rezom, donela devojčicu kojoj su roditelji dali ime Lana.

Marko Miljković i Luna stalno izbacuju sadržaj na svoj jutjub kanal, a redovno izbacuju klipove koji uključuju i njihovu prvu ćerku Miju.

 

Marko je sada odlučio da zabeleži sve važne trenutke tog dana kada se Luna porodila, a snimanje je počelo čak i dan ranije, kada su on i Mia ispratili Lunu u porodilište sa 3 puna kofera neophodnih stvari.

Marko je snimao celo jutro dok je sam u stanu čekao poziv iz "Narodnog fronta", a snimio je i trenutak kada su ga lekari obavestili da je ćerkica rođena i da je sve prošlo u najboljem mogućem redu. 

Foto: Youtube.com printscreen

Marko Miljković i Luna Đogani

 

On se ubrzo potom uputio u porodilište kako bi posetio suprugu i tek rođenu bebu, a čak je i ove trenutke uspeo da zabeleži kamerom.

- Pa to je Luna, to je Đogani, to nije Miljković, ljubi je tata, rodila mi moja žena drugo ženski, plakao sam ko malo dete. Ljudi razmnožavajte se, nema lepšeg osećaja na svetu. Došao sam da vidim svoju naslednicu Lanu i moju Lunu. Hvala ti Bože na svemu i što je sve proteklo u najboljem mogućem redu - rekao je Marko.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading