OVO JE BURNA PROŠLOST FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: Isplivala ISTINA koja je sve šokirala, evo čime se ZAISTA BAVIO pre braka sa Prijovićkom!

Autor:

Zabava

05.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Živojinović danas živi potpuno drugačiji život!

OVO JE BURNA PROŠLOST FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: Isplivala ISTINA koja je sve šokirala, evo čime se ZAISTA BAVIO pre braka sa Prijovićkom!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Od kada se oženio sa Aleksandrom Prijović o Filipu Živojinoviću najčešće se piše kada su teme vezane za njih dvoje u pitanju.

Ranije nije bilo tako, s obzirom na to da je Živojinović, dok je bio mlađi i slobodan momak, važio za poželjnog muškarca oko kog se brojne dame "otimaju". Razlog zašto je tako bilo leži i u tome što nije bio samo lep i bogat, već je mnogo radio na sebi i svom obrazovanju.

Foto: eStock

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

 

Tako je Filip po završetku osnovne škole upisao i završio Britansku internacionalnu školu (British international school) u Beogradu.

Školovanje je nastavio na "Rajs" Univerzitetu u Hjustonu, gde je diplomirao psihologiju i sportski menadžment. Godinama je radio kao sportski agent na Beverli Hilsu.

Foto: Republika

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

 

Od novembra 2010. godine do jula 2011. godine je bio generalni menadžer Festivala "Silver Lake" koji se održava u Poljskoj. Početkom 2011. postao je izvršni direktor Fonda Unitas, međunarodne humanitarne organizacije koja se bavi borbom protiv trgovine ljudima. U januaru 2013. je napustio tu funkciju i počeo da radi kao sportski agent u kompaniji Relativity Sports u Los Anđelesu.

Inače, malo poznat detalj jeste i taj da je Filip 2013. bio juniorski prvak Srbije i Crne Gore, ali tenisom nije nastavio da se bavi piše Telegraf.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veki

06.10.2023 01:42

Džaba sto je on obrazovan kad mu je zena polupismeni seljanka