OSVANUO INTIMAN SNIMAK SARE JO: Uvijala se dečku na parkingu, kamera sve uhvatila (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

03.10.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak pevačice sa dečkom plesačem usijao društvene mreže!

OSVANUO INTIMAN SNIMAK SARE JO: Uvijala se dečku na parkingu, kamera sve uhvatila (VIDEO)

Foto: Instagram/sarajoofficial, N. Pančić

Popularna mlada pevačica Sara Jo već izvesno vreme uživa u ljubavi sa slovenskim plesačem Žigom Sotlarom, a sada je na društvenim mrežama osvanuo njihov privatan snimak.

Naime, atraktivna Sara je na socijalnim platformama "okačila" klip na kojem je i više nego prisna sa svojim partnerom, sve vreme razmenjivajući intimne dodire dok su igrali pred kamerom, a mnogi su bili odušvljeni njihovim plesačkim umećem.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Sara Jo podeli neki intiman snimak sa svojim dečkom. Naime, nedavno je, nakon što je završila sve obaveze oko novog albuma, par je posetio glavni grad Poljske kako bi uživao na koncertu svetske muzičke zvezde, Bijonse. Međutim, dok su se spremali za spektakl slavne pevačice, Sara je napravila kratak video kako bi svojim pratiocima pokazala šta je obukla za koncert, ali svima su vilice pale kada su ugledali njenog momka kako izlazi iz kupatila kao od majke rođen

Inače, pevačicu smo nedavno uhvatili i na koncertu Aleksandre Prijović, na kojem je takođe razmenjivala nežnosti pred prepunom Arenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading