ISPOVEST EMIRA ĐULOVIĆA: Uzeo sam stan u Novom Sadu zbog dobrih riba!

Autor:

Zabava

02.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Ispovesti " je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Pevač Emir Đulović, kojeg javnost najviše pamti po hit duetima sa Slađom Alegro, Radom Manojlović i Andreanom Čekić, potiče iz muzičke porodice. On je sada u novoj epizodi serijala "ISPOVESTI", koja se emituje na našem Jutjub kanalu Republika TV, otkrio zbog čega je baš u Novom Sadu kupio nekretninu.


Naime, Emir je u našoj emisiji "Ispovesti" pričao o počecima, koliko zarađuje, ali se dotakao i devojka, zbog kojih je odlučio da se preseli iz Tuzle.

Foto: Vladimir Lukić

Veliku ispovest Emira Đulovića pogledajte na Jutjub kanalu Republika TV

 


- Novosađanke su prelepe, zato sam tamo otišao. Generalno, grad kao grad je lep, podseća me na Tuzlu, mentalitet ljudi, svi sve slavimo. Tuzla - Novi Sad je nekih tri sata vožnje tako da sam stalno na toj relaciji, cirkulišem malo ovamo, malo tamo, tako sam sebi napravio da budem sa svojima, ali i da radim na sebi - rekao je Emir, pa se pohvalio da se našao na svetskim top-listama:


- "Živi, moje milo" je bila prva u trendingu u sedam država, a na stranim listama iznad popularne Ledi Gage. To me bog nagradio jer sam četvrti album, kad su bile velike poplave u Bosni i Hercegovini, stopirao i bavio se humanitarnim radom, obilazio gradove i pomagao gde je trebalo.
Republika

Foto: Damir Dervišagić

Veliku ispovest Emira Đulovića pogledajte na Jutjub kanalu Republika TV

 


Đulović nam je otkrio je ogorčen na Tik-tok, te je objasnio da je imao pregršt nepristojnih ponuda.


- Nepristojne ponude su standardna pojava, generalno, ali više se bavim stvarnim ljudima oko sebe nego tim virtuelnim i to šta oni pišu, ne dotiče me. Nepravda je ta koja me izbaci iz takta, to me razdire, ne postoji nikakva cenzura, svi mogu sve. Tik-tok je najgori, to nasilje među generacijama je katastrofalno, ja bih to ugasio.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading