ĆERKA MERIME NJEGOMIR NAPRAVILA SKANDAL KOD PRIJE NA KONCERTU: Vrištala i tukla obezbeđenje u Areni, niko nije mogao da je obuzda (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

30.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubica Njegomir izazvala haos prethodne večeri na koncertu Aleksandre Prijović!

 

 

Muzička zvezda Aleksandra Prijović je tokom prethodnih večeri održala čak dva solistička koncerta u dupke punoj beogradskoj Areni, a brojne kolege i prijatelji sa javne scene došli su da je podrže, među kojima se našla i Ljubica Njegomir, ćerka pokojne legende izvorne muzike Merime Njegomir, koja je pred svima napravila skandal epskih razmera.

Naime, Ljubica je Prijin koncert pratila iz VIP zone, a kako otkriva naš izvor koji se našao na licu mesta, Njegomireva je u jednom trenutku htela da napusti Arenu, međutim, kako to u tom momentu nije bilo dozvoljeno zbog protokola, napravila je scenu, te sve vreme besnela i urlikala na članove obezbeđenja, a jednog je čak i fizički napala.

- Ljubica je napravila haos u Areni! Ljudi iz protokola i organizacije su stavili ogradu na prolaz zbog bezbednosti Lepe Brene, koja je treba svakog časa da se pojavi, te je svakome bilo zabranjeno da prođe tim putem. Međutim, Ljubici se to nimalo nije dopalo, te je u očigledno pripitom stanju urlala kao životinja na članove obezbeđenja. U naletu besa je htela da preskoči ogradu, a kada su je u tome sprečili, udarila je jednog momka koji je samo radio svoj posao. Skandal je nastao, vešala se po stepenicama i ogradi, nisu mogli da je smire - ističe izvor za Republiku, a u prilog tome govori i snimak koji možete pogledati na vrhu ovog teksta.

Republika

Foto: Instagran.com/ljubicanjegomir

Ljubica Njegomir instagram

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Ljubicom, ali je ona bila nedostupna na broj poznat redakciji do objavljivanja teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Seljak

01.10.2023 10:03

I kažete zbog bezbednosti lepe brene? C c c c koga bre boli kurac za tu klokotaru. Tačka