PROMENIO JOJ SE ŽIVOT NAKON PRELASKA NA PINK: Mlada voditeljka jutarnjeg programa ima zanimljivu ŽELJU!

Autor:

Zabava

28.09.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada voditeljka Sara Stanković otkrila kako izgleda njen život nakon prelaska na televiziju Pink!

PROMENIO JOJ SE ŽIVOT NAKON PRELASKA NA PINK: Mlada voditeljka jutarnjeg programa ima zanimljivu ŽELJU!

Foto: youtube/printscreen@SaraStankovic

Sara Stanković je nedavno postala voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink. Zajedno sa Srđanom Predojevićem vodi "Novo jutro", sa kojim sarađuje i u informativnom programu televizije "Vesti". Voditeljka je otkrila kako se snašla u novoj ulozi.

- Mislila sam da će biti sve najgore, da se neću snaći, da će sve ovo biti previše novo za mene. Nikada nisam radila jutarnji program. Toliko mi se dopalo, toliko mi je bilo lepo. Gosti su bili komunikativni. Sve je bilo na svom mestu. Pet sati uživo programa mi je prošlo kao da smo radili pola sata. Mislim da sam se pronašla i da je ovo moj format.

- Skoro tri godine radim na televiziji “Vesti“ i to je stroga informativna. Ono što nisam znala je da jutarnji program nije toliko strogo informativan, kao što je na televiziji “Vesti“ naša emisija. Jutarnji je opušteniji, daleko zabavniji, imate osećaj kao da pijete kafu sa gostima. Više mi odgovara jutarnji program, jer sam opuštenija i mnogo mi je lakše za rad.

Republika

Foto: youtube/printscreen@SaraStankovic

Sara Stanković

Sara je otkrila i koga bi volela da ugosti u emisiji.

- Volela bih da ugostim Novaka Đokovića, to mi je prvo palo na pamet. Sa njim bih mogla da pričam satima. Kada se radi o zabavi, volela bih da radim sa Aleksandrom Prijović. Predložiću to sve Srđanu, pa ćemo videti koliko je i kako izvodljivo da ih ugostimo. Naravno, ima još mnogo gostiju koje želimo da ugostimo, ali polako, doći će vreme za sve to.

Sara je i poznata influenserka, a kako kaže, informativa i zabava su usko povezane.

- Informativa i zabava su usko povezane, ali ljudi to ne razumeju. Čak i u svetu politike postoje neke stvari koje biste voleli da čujete na kafi sa prijateljima. Sve je to isto. Slična su dešavanja u politici, kao i na estradi. Jutarnji program je miks svega toga.

- Ustajem u četiri. Uveče spremam priloge za jutarnji program i sve što ide uz to. Zaspim oko 12 uveče kada sve završim. Ujutru ustanem u četiri, našminkam se, spremim, krenem na “Pink“. Tamo budem već oko pet i petanest, u pet do šest počinje jutarnji program. Spava se jako malo. Dok sam mlada, to će moći tako da ide, videćemo posle.

Republika

Foto: youtube/printscreen@SaraStankovic

Sara Stanković

Sara je otkrila i koliko joj znači Srđanova podrška.

- Sa Srđanom je sve jednostavno i opušteno. On voli da se program završi na vreme, ali sa što manje komplikacija i to meni odgovara. Nikada ne pravi probleme oko toga. Imamo vreme i za rad i za odmor i za opuštanje. Odličan je mentor i radim sa njim tri godine.

Sara je otkrila i da li volela da postane pevačica ili glumica.

- Kao pevačica ni najmanje. Nisam talentovana za to. Kao glumica sam imala skrivenu želju, volela bih da se oprobam u tome. Ceo život potajno maštam da ću biti balerina. Zamišljam sebe kao balerinu, a onda mi se svi nasmeju kada to kažem - zaključuje Sara, prenosi "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading