UDVARAO MI SE MATORAC, NUDIO MI JE KOLA: Marina Visković se jedva ODBRANILA od udvarača!

Autor:

Zabava

28.09.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apsolutno se zalažem za to da žena i muškarac treba da zarađuju jednako i da se finansije dele, ali ne slažem se s tim da žena sve mora da deli i plaća kad se negde ide ili izađe.

UDVARAO MI SE MATORAC, NUDIO MI JE KOLA: Marina Visković se jedva ODBRANILA od udvarača!

Foto: instagram.com/marina_viskovic_official

Marina Visković

Pevačica Marina Visković kaže da joj se jednom prilikom udvarao bogati stariji muškarac i da joj je nudio auto ako izađe s njim, što je odmah odbila. Marina tvrdi da je dotični gospodin imao manire, ali da nije shvatao da je zauzeta, pa je, dok se provodila s drugaricama, u više navrata insistirao da mu da broj telefona da bi ugovorili sastanak.

- Jednom mi se udvarao stariji čovek i nudio mi je da mi pokloni auto ako s njim izađem na večeru. Bila sam zauzeta, a on navalentan jer sam tu noć izašla s nekoliko drugarica i verovatno je zato sebi dao slobodnu da priđe i bude uporan. Hteo je da me osvoji po svaku cenu, pa je u jednom trenutku čak rekao da bi mi poklonio skup auto, samo da s njim izađem na večeru. Naravno da nisam pristala, čovek je matorac, ali mi je bilo zanimljivo - rekla je pevačica, pa dalje nastavila:

Foto: Andrej Damnjanovic

Marina Visković

- Svakoj ženi prija pažnja i to je u redu. Bitno je samo da se držimo stavova, da ne budemo sklone prevarama, to je nešto što najviše mrzim. Danas kao da je moderno da neko nekog prevari i da veza traje dva meseca. Nisam pristalica toga i pre ne bih bila u vezi, nego da funkcionišem na takav način. Nema mi ništa gore od toga.

Viskovićka je jednom prilikom zbog stava da voli da je muškarci finansiraju bila u žiži javnosti, pa je i to prokomentarisala rečima da je normalno da će muškarac u vezi ili braku da nosi deo finansija.

- Apsolutno se zalažem za to da žena i muškarac treba da zarađuju jednako i da se finansije dele, ali ne slažem se s tim da žena sve mora da deli i plaća kad se negde ide ili izađe. Muškarac mora taj deo obaveza da preuzme na sebe i, ako se već deli novac u kući, napolju muškarac treba da bude džentlmen i ženu poštedi troškova. Volim kad mi dečko plaća i putovanja i stvari, to mi je nekako džentlmenski iako sam čula da me mnogi osuđuju zbog toga - objasnila je Marina.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ZZ

28.09.2023 18:32

Prava istina je- jurila sam matorca i tražila sam mu kola!