"JA SVE DAJEM BESPLATNO" Marina Visković o otvaranju ONLIFENS profila!

Autor:

Zabava

26.09.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica progovorila o otvaranju Onlifens profila!

"JA SVE DAJEM BESPLATNO" Marina Visković o otvaranju ONLIFENS profila!

Foto: Andrej Damnjanovic

Marina Visković

Onlifens je internet servis za pretplatu na sadržaj sa sedištem u Londonu, u Velikoj Britaniji. Servis se koristi pretežno od strane s*ksualnih radnika koji proizvode p*rnografiju, ali takođe hostuje rad drugih kreatora sadržaja, kao što su stručnjaci za fizičku kondiciju i muzičari. Sadržaj na platformi je generisan od strane korisnika i monetizovan putem mesečnih pretplata, napojnica i plaćanja po pregledu. Kreatori dobijaju 80% ovih naknada. Kompanija je lansirala besplatnu platformu za striming bezbednog sadržaja.

Pevačicu Marinu Visković su nedavno upitali da li bi otvorila Onlinfes profil i šta bi delila tamo.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Marina Visković o Onlifensu

- Pa ne znam šta bih delila tamo sa fanovima, pošto eto, koliko sam ja shvatila tu deliš neke situacije, svoj dan, trening podeliš sa fanovima i to neko uplati da gleda. Ali vidite, ja sve dajem besplatno. I savete i treninge, tako da ništa ne bih dala, eto - istakla je Marina.

Pevačica je nedavno priznala i da zbog jednog bivšeg momka ne voli muškarce koji su slabići.

- Moj tadašnji momak i ja smo se vozili kroz neku šumu autom i njemu se odjednom učinilo da nas neko prati. Počeo je da paniči iako sam rekla da je umislio, ali mu to nije pomoglo. Počeo je da vozi glavom bez obzira i misli samo na sebe, pa sam poludela do te mere da sam na kraju rekla da ustane da sednem ja da vozim. Šta bi se desilo da je stvarno trebalo da me zaštiti? Posle toga smo ubrzo raskinuli i rekla sam sebi da neću više nikad vezu s muškarcem koji se ponaša kao pi*kica - rekla je pevačica kroz smeh nedavno.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Marina Visković o Onlifensu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading