ANA NIKOLIĆ REŠILA DA ISPROBA DREVNU METODU DETOKSIKACIJE: Maže otrov od žabe, da ne bi išla na kliniku za odvikavanje!

Autor:

Zabava

26.09.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj način čišćenja od toksina i alkohola izvodi se u šumi, a pevačicu će meštani da spreme za proces da bi odmah imala željene rezultate.

ANA NIKOLIĆ REŠILA DA ISPROBA DREVNU METODU DETOKSIKACIJE: Maže otrov od žabe, da ne bi išla na kliniku za odvikavanje!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić odložila je odlazak na privatnu kliniku za odvikavanje od alkohola, pa sada hoće da proba otrov amazonske žabe! Kako smo saznali, Paraćinka je čula da je sluz s kože kambo žabe, životinje koja živi duboko u šumama Amazona, do te mere delotvorna da može brže da joj pomogne u izbacivanju toksina iz tela nego boravak u bolnici, pa planira da proba drevnu metodu.


- Ana je od drugarice koja je posetila amazonsku šumu čula kako radi otrov žabe, pa je rešila da proba detoks. U pitanju je metoda koju primenjuju meštani iz ovog kraja, a koja intenzivno detoksikuje telo. Ljudi koji znaju da primenjuju ovu metodu na koži čoveka naprave male ogrebotine, dovoljno duboke da otrov uđe kroz kožu, ali da rana ne krvari - priča nam izvor blizak pevačici i dalje otkriva:


- Kad se koža osobe koja hoće da primeni detoks spremi, tada se pažljivo uzima sluz s leđa kambo žabe. Polako se nanosi i brzo deluje, pa osoba koja se podvrgava detoksu odmah oseti prve simptome, a ubrzo se javlja i povraćanje.

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić

Kako smo saznali, Ana je prvo bila šokirana načinom na koji se radi detoks, ali je shvatila da joj je bolje da istrpi ovu metodu nego da bude zatvorena na privatnoj klinici.


- Ana je sve ispitala drugaricu u vezi s ovom detoks metodom. Prvo se gadila, ali je shvatila da je bolje da u prirodi, na brz način, uradi detoks nego da bude zatvorena danima u nekoj bolnici. Iako se zna koliko tog otrova sme da se stavi na kožu i ne sme da se preteruje, voljna je da proba tu metodu, makar i više puta. Na sve je spremna samo da dobije odmah rezultate, a ne da bude danima odvojena od ćerkice Tare.


Pozvali smo pevačicu da bismo je pitali za detalje oko odlaska na detoks, ali je prekidala vezu na broj telefona poznat redakciji.

Slaven Došlo probao žabu, pa se naduo


Glumac Slaven Došlo podvrgao se pre tri godine ovoj metodi, pa je iskustvo podelio s pratiocima na Instagramu. On je probao detoks kambo žabe, pa su mnogi bili uplašeni jer mu se lice deformisalo, a imao je i velike mučnine i povraćanja.

Foto: youtube.com/printscreen

Glumac Slaven Došlo takođe je probao ovu metodu detoksa

 


- Postoji ta amazonska žaba za koju kažu da leči skoro sve. Jedina mala posledica je što neko vreme izgledaš poput nje, na primer, ja sam se skroz naduo i lice mi je bilo natečeno. Ne maltretiraju žabu kad je uhvate, nego je samo uzmu kad izađe jednom u 100 godina na površinu. Uzme se malo sluzi s nje i onda ti to meštani stave na kožu koju su prethodno zagrebali. Onda malo povraćaš, otekneš, ali onda si kao nov - objasnio je glumac nakon što je probao ovu metodu.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading