LEGENDARNI KAPITEN REALA OŽENIO TRUDNU HRVATICU: Ona LUDA ZA ĐOKOVIĆEM, kaže da je Nole predivno biće!

Autor:

Sport

28.09.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceremonija upriličena u Meksiku.

LEGENDARNI KAPITEN REALA OŽENIO TRUDNU HRVATICU: Ona LUDA ZA ĐOKOVIĆEM, kaže da je Nole predivno biće!

Foto: prinskrin

Nole i Fani

Fernando Jero (55), legendarni španski fudbaler i bivši kapiten Real Madrida, oženio je svoju dugogodišnju devojku Fani Stipković (41). Hrvatica je po zanimanju novinarka i poznato TV lice u regionu, koje inače ne krije simpatije i naklonost prema najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

Fernando i Fani na ludi kamen stali su u Meksiku, a zanimljivo da je na njihovom venčanju bilo samo 12 zvanica, što je Stipkovićeva otkrila u razgovoru za medije u komšiluku.

- Venčanje je održano 13. septembra u predivnom hotelu "Casa Pedro Loza" u centru Gvadalahare. Ceremonija je bila intimna i prisustvovalo je samo 12 gostiju, a zbog stare građevine sa koje se pruža prelepi pogled na grad sve je izgledalo kao u nekom filmu. Mislili smo da će biti još manje zvanica. Preselili smo se iz Španije u Meksiko, trudna sam i Fernando je imao samo nedelju dana slobodno, pa nismo želeli pompu. Organizacija većeg venčanja traži i više vremena. mi smo želeli da našu vezu, koja je već kao brak, krunišemo u najlepšem trenutku, dok čekamo bebu. Sve je bilo kako sam zamišljala - rekla je Fani.

Svojevremeno je Fani Stipković, bivša manekenka koja se potom opredelila za novinarstvo u Španiji, govorila sve najlepše o Novaku. Imala je čak i privilegiju da ga intervjuiše jednom prilikom.

On nije samo najbolji teniser sveta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi preneo poruku ljubavi koju bi trebali da imamo jedni za druge i kako bi svojim porukama i delima pomogao da ovaj svet postane bolje mesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primer uzornog sportiste i još kvalitetnije osobe - poručila je tada Fani.

Njen suprug Fernando Jero trenutno je sportski direktor fudbalskog kluba Čivas iz Gvadalahare, koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Veljko Paunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading