OVO JE SUPRUG VERICE BRADIĆ: Poznati biznismen osvojio srce 17 godina mlađe voditeljke!

Autor:

Zabava

17.09.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Pinka retko kad priča o svom privatnom životu, a nikome nije dala da joj se meša u izbor partnera!

OVO JE SUPRUG VERICE BRADIĆ: Poznati biznismen osvojio srce 17 godina mlađe voditeljke!

Foto: Promo

Verica Bradić, popularna voditeljka televizije Pink, godinama je u srećnom braku sa biznismenom Dušanom Grbićem. Ljubav voditeljke "Hit Tvita" i biznismena traje od njenih studentskih dana, a od nje je stariji 17 godina i ovo im nije bila prepreka da im brak uspeh.

Njihova ljubav je krunisana i decom koju su dobili. Verica i Dušan su roditelji ćerke Elene i sina Andreja. Voditeljka svoj privatni život krije od očiju javnosti i retko kad govori o njemu.

Republika

Foto: Promo foto/TV Pink

Verica Bradić

- Oni su moja oaza sigurnosti i mira, pa ih verovatno i zbog toga držim podalje od medija. Želim da ih zaštitim od izlaganja javnosti. Nisu oni birali ovaj posao, ja sam - rekla je svojevremeno Verica.

Voditeljka je otkrila i da je među njima razlika 17 godina, ali da to nikada nije bio problem u njihovom odnosu.

- Dušan kaže da je razlika u godinama među nama smešna, da nije dovoljna. Sve ispod dve i po decenije, po njegovom mišljenju, ne vredi ni pominjati. Nikome ne dozvoljavam da mi se meša u život, samim tim ni u izbor partnera. Nisam tip kome nešto može da se sugeriše. Zato, čak ni mama nikad nije imala ništa da mi kaže na tu temu - izjavila je Bradićeva jednom prilikom. 

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Verica Bradić

Verica je završavala Pravni fakultet u vreme kada je rodila prvo dete, a napravila je i sedmogodišnju pauzu na televiziji kako bi se bavila advokaturom.

- Kad je trebalo da učim, morala sam da se borim sa grčevima i zubićima. Nije bilo lako, ali to su slatke muke - izjavila je voditeljka ranije za "Glossy".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

18.09.2023 15:51

Ma baš je top... Ko je bije po ušima da priča gluposti! Ugledni biznismen! A ona ugledna voditeljka! Jao majko Srbijo...