VODITELJU PINKA PREMINULA MAJKA! Oprostio se od nje POTRESNOM porukom: Tvoje poslednje dane ne bih poželeo najgorem neprijatelju!

Autor:

Zabava

17.08.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj televizije Pink se oprostio od svoje majke dirljivim rečima!

VODITELJU PINKA PREMINULA MAJKA! Oprostio se od nje POTRESNOM porukom: Tvoje poslednje dane ne bih poželeo najgorem neprijatelju!

Foto: Facebook.com

Milan Raonić

Novinar i voditelj Milan Raonić, koji godinama radi na televiziji Pink, saopštio je tužne vesti svojim pratiocima putem društvene mreže Fejsbuk. Naime, Milanu je preminula majka, a on je oprostio od nje potresnom porukom i podelio nekoliko dirljivih fotografija sa njom.

- Mama, lavice moja, hvala ti za sve! Za tvoju borbu, za svu ljubav koju si mi pružila i brigu, a brinula si od mog prevremenog rođenja do tvog poslednjeg dana. A tvoji poslednji dani... Eh, to ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju, a kamoli tebi koja si bila anđeo na zemlji, a sada si, siguran sam, moj anđeo čuvar. Slike nisu u crno beloj boji, jer ovo nije rastanak - ostaješ večno prisutna u mom srcu. Volim te i hvala ti za sve! - napisao je Milan.

Republika

Foto: Facebook.com

 

Milan je pre dve godine otvorio dušu o svom odrastanju nakon svedočenja glumice Milene Radulović, koja je prijavila učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje. On je njegovu školu upisao sa šest godina, a napustio ju je posle godinu dana. Kako je tada istakao, školu je napustio jer je učitelj bio prestrog.

- Kada nešto zgrešiš ili, eto, na primer, ne napišeš domaći, onda te tako pred našom grupom polaznika malo izvređa, na neki način spusti i kaže: "Ajde sad na umivanje". To je bio svojevrsan odlazak u ćošak. Bilo je suza... - prisetio se tada Raonić.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milan Raonić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading