ŽELJKA MITROVIĆA ZAMALO UDARIO GROM: Vlasnik Pinka se oglasio nakon DRAME u Monte Karlu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.08.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnika ružičaste televizije se našao u centru oluje u Monte Karlu!

ŽELJKA MITROVIĆA ZAMALO UDARIO GROM: Vlasnik Pinka se oglasio nakon DRAME u Monte Karlu! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Direktor i vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović nalazi se na porodičnom odmoru u Monte Karlu, gde sa suprugom Milicom puni baterije pred početak masovnog projekta "Zadruga 7 - Elita"

Republika

Foto: Instagram.com

 

Mitrović se oglasio rano jutros iz Monte Karla i otkrio da je za dlaku izbegao udar groma. Naime, kako je objasnio, u jarbol pored kog se usnimio je sedam sekundi ranije udario grom.

- Samo sedam sekundi da sam ranije prošao pored ovog jarbola iza mojih leđa, zveknuo bi me grom, koji je na sreću zakasnio, jer sam ja već seo. Jarbol je svetleo kao božićna jelka. One naše oluje su malo dete za ove u Monte Karlu! P.S. Grtalica je moja sudbina - napisao je Željko Mitrović u naslovu svoje objave, koju možete videti u nastavku ovog teksta.

 

 

Inače, Željko je 28. jula inicirao konvoj srpsko-američkog prijateljstva koji će, prema njegovoj najavi, počevši od ove godine svakog 28. jula defilovati glavnim ulicama srpske prestonice.

- Danas je 105 godina tačno od razvijanja srpske zastave u celom Vašingtonu, na Beloj kući, na svim javnim institucijama i svim crkvama svih veroispovesti. To se desilo, zapravo, 28. jula 1918. godine, to je datum kada je 1914. Austrougarska objavila rat Srbiji. Predsednik Vilson je 1918. godine podigao zastavu u znak priznanja na jednoj nenormalnoj odvažnosti, hrabrosti srpskom nacionalnom biću, ja bih pre rekao Srbiji, zato što je Srbija tada, sa 4,2 miliona stanovnika, pružila otpor nadmoćnjiem neprijatelju koji je tada imao 52 miliona stanovnika. Srbija je tada izgubila 1,2 miliona, ili trećinu svog stanovništva, ali Amerika to tada nije zaboravila i davala je punu podršku. To je za mene bio trenutak kada su se pokrenuli najtopliji odnosi između SAD i Srbije - prisetio se Mitrović pre nekoliko dana u "Nacionalnom dnevniku" i nastavio:

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Željko Mitrović

- U periodu između Prvog i Drugog svetskog rata, ti odnosi su se razvijali. Ako se malo prisetimo i istorijiski izanaliziramo činjenice, predsednik Vilson je bio, inače, državni sekretar tada, a bio je veliki prijatelj sa Mihajlom Pupinom, koji je davao podršku i radio projekte kako bi se štitili ljudi od austrougarskih podmornica, kao i mnoge druge projekte... Srpsko-američko prijateljstvo je krenulo tada jednom putanjom. Imali smo zastoj devedesetih, kao što svi znamo, ali mislim da su došla vremena kada ćemo ponovo, sa našim američkim prijateljima, ovo prijateljstvo nastaviti da razvijamo tamo gde smo stali devedesetih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
5okt kruna Nato agresije

27.09.2023 17:16

U zabludi je bio Pupin isto kao Željko sada. Vidi mu se po kosi da ga je promašio grom