BABA VANGA JE TVRDILA DA ĆETE OVAKO UVEK IMATI NOVCA: Jedan predmet već danas BACITE, a ako osećate da vas ljubav napušta na prozor stavite SO

Autor: N.J.

Lifestyle

05.08.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baba Vanga poznata je po svojim proročanstvima.

BABA VANGA JE TVRDILA DA ĆETE OVAKO UVEK IMATI NOVCA: Jedan predmet već danas BACITE,  a ako osećate da vas ljubav napušta na prozor stavite SO

Foto: Wikipedia

Baba Vanga

Baba Vanga verovala je u određena pravila za koje je mislila da donose novac u kuću. Takođe, ona je poznata po brojnim proročanstvima, ali i savetima. Smatrala je da neke stvari mogu da donesu novac i blagostanje u kuću, ali pod uslovom da se pridržavate sledećih pravila:

1. Uvek jedite i pijte iz čitavih i neokrnjenih tanjira i šolja, tako ćete zadržati dobru energiju i sreću u svom domu.

2. Da biste sprečili da sreća i blagostanje napuste vaš dom, u usamljen ćošak stavite nekoliko metalnih parica.

3. Grane zove stavite iznad ulaznih vrata i to će vas štititi od negativnih stvari.

4. Korice hleba i mrvice koje preteknu od ručka ili večere, dajte pticama – tako će sreća ući u vaš dom. Odnosno nikada ne bacajte hleb ako ne želite da izgubite sreću čak iako je pokvaren ili osušen.

5. Nikad se ne hvalite svojom srećom, a naročito to nemojte da činite pred neznancem. Njihova ljubomora može da donese zlo u vaš život. Ako mislite da vas je sreća napustila uzmite so i prospite na sve daske od prozora na kući. Neka bude tu dok vam se sreća ne vrati. Posle toga stavite so u neku kesu, ne dodirujte nikako rukama i zakopajte daleko od kuće.

Foto: youtube.com/History

Baba Vanga

6. Ne čuvajte slomljeno ili napuklo ogledalo u kući. To vam krade sreću. Tom predmetu nije mesto u vašem domu.

7. Novac nosite u novčaniku – nikako zgužvan po džepovima. To će vam pomoći da dostignete blagostanje. Takođe, ako poklanjate nekome novčanik uvek mora biti neki novac u njemu, tako donosite dobro onome kome ste isti poklonili, prenosi "Krstarica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading