"BIĆE GLASNIJE NEGO KAD SAM GA PRAVIO" Poznati pevač dobio SINA u šestoj deceniji, pa najavio HAOS!

Autor:

Zabava

17.08.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač dobio četvrto dete u 54. godini života!

"BIĆE GLASNIJE NEGO KAD SAM GA PRAVIO" Poznati pevač dobio SINA u šestoj deceniji, pa najavio HAOS!

Foto: Printscreen/www.youtube.com/NikadnijekasnoOfficial

Pevač Amil Bišćanin, koji se ove godine proslavio u takmičenju "Nikad nije kasno", u šestoj deceniji je dobio četvrto dete i to sina.

Bišćanin je radosnu vest podelio na svojim društvenim mrežama, a njegova objava na Fejsbuku izazvala je lavinu komentara.

- Drage komšije, dobio sam sina i biće dosta glasnije nego onda kad sam ga pravio. Tad ste sve čuli! Eto, navratite večeras - napisao je Bišćanin.

Republika

Foto: Facebook.com

 

Podsetimo, Amil je ove godine napunio 54, dogurao je do finala ovog takmičenja i tako ostvario svoj san. Uspeo je da od siromaštva stigne do bogatstva na koje je danas izuzetno ponosan. Dete je rastavljenih roditelja i tokom emisije govorio je da je odrastao u krugu bliže familije i u velikom siromaštvu, a već sa 14 godina morao je da radi kako bi sebi obezbedio parče hleba.

Život počinje da mu se menja dolaskom u Beograd sredinom osamdestih godina gde je završio i školu, a nakon čega se seli u Hrvatsku. Baš u vreme ratnog stanja u bivšoj Jugoslaviji, Amil je odlučio da sreću potraži u Sloveniji, a zbog jedne audicije na koju je tamo otišao, postao je amater u izvođenju narodne muzike. Kao kruna celoživotnog mukotrpnog truda i rada, takmičar 2014. godine otvara muzičku televiziju, a u čiji su rad uključeni njegovo troje dece i još članova šire familije.

Republika

Foto: youtube.com/Grand Production

Amil Bišćanin

Često je govorio da u svakom poslu pa i životu ima uspona i padova, tako je i kod njega. Najveći gubitak doživeo je zbog majke, koja je umrla a nije dočekala da ga vidi i da mu kaže „Dobro mi došao, sine moj“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading