TAJNI DOGOVOR TANJE SAVIĆ I MUHAMEDA: Zbog svadbe odlaze iz Srbije, ovaj plan kriju čak i od roditelja!

Autor:

Zabava

25.09.2023

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić i Muki će se uzeti u Las Vegasu, ove detalje kriju od svih.

TAJNI DOGOVOR TANJE SAVIĆ I MUHAMEDA: Zbog svadbe odlaze iz Srbije, ovaj plan kriju čak i od roditelja!

Foto: instagram.com/tanja_savic_private, pixabay.com

Folk pevačica Tanja Savić, koja je nedavno obelodanila da ima novu ljubav i da je konačno srećna i emotivno ispunjena, sada je šokirala javnost kada je otkrila da je, i dalje zvanično udata, zakazala svadbu s novim dečkom.

Naime, oni uveliko planiraju venčanje u Las Vegasu, ali su naovodno odlučili da za sada nikome ne govore o svojim planovima.

 
Republika

Foto: Instagram.com

 

 

- Tanja jedva čeka da se razvod od Dušana i zvanično okonča. Ona i Muki su se dogovorili da se venčaju u jednoj od onih kapelica u Las Vegasu, poznatoj po tome što je matičar obučen u Elvisa Prislija. S njima će tog dana biti samo kumovi. Tek kad se bude sve završilo, obavestiće i svoje roditelje o svemu. Golupčići će nakon venčanja ostati u Americi, ali Tanja još uvek nije 100 odsto sigurna da li će se tamo zauvek i preseliti s decom ili će to biti na samo nekoliko meseci - priča izvor za Kurir, pa nastavlja:

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

 

 

- Njih dvoje planiraju i veliku svadbu na proleće ili leto sledeće godine u Srbiji. Nadaju se da će se do tada sve iskristalisati i da će rešiti problem koji imaju sa svojim roditeljima zbog razlike u godinama i veroispovesti. Tanji je baš teško palo kad je njena majka pre nekoliko dana javno rekla da se protivi njenoj udaji i da joj to ne treba u životu jer ima dvoje dece. Iako je to demantovala više puta i pričala kako se njena majka Živana nikad dosad nije oglašavala u medijima, istina se ne može sakriti, te je sada svima jasan stav njene porodice o svemu. Ona pokušava da bude pozitivna, ali joj nije svejedno kad zna da nema podršku onih koje najviše voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Đorđe

25.09.2023 23:38

Mislim da bi Tanja Savić, trebala da vrati decu Dušanu, nije ona nevinašce kako su je prikazali, majka koja iskače iz kreveta u drugi krevet, ne treba da deca doživljavaju stres zbog nje, neka sama odluče kod kojeg će roditelja da žive. Svaka žena koja doživi maltretiranje od strane partnera, teško se odlučuje da se opet veže za nekoga, a kamo li da se tako brzo uda za drugoga. Sada se vidi da je Dušan u pravu, laka roba.