PRVA FOTOGRAFIJA TANJE SAVIĆ I PILOTA NAKON VERIDBE: Pevačica blista pored budućeg muža, ovaj detalj posebno privlači pažnju!

Autor:

Zabava

01.09.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić srećnija je nego ikada pored novog partnera!

PRVA FOTOGRAFIJA TANJE SAVIĆ I PILOTA NAKON VERIDBE: Pevačica blista pored budućeg muža, ovaj detalj posebno privlači pažnju!

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić na Instagram profilu objavila je prvi put fotografiju sa novim dečkom. Naime, o njenom ljubavnom statusu se dugo spekulisalo, nakon porodičnog brodoloma sa Dušanom Jovančevićem, a sada je odlučila da jasno pokaže svima da je u vezi. 

U pitanju je pilot Muki Besic, sa kojim je pevačica objavila nekoliko fotografija na zvaničnom Instagram profilu. 

Republika

Foto: Republika

Tanja Savić

 

Kao što se već pisalo, zgodni pilot verio je pevačicu, koja je oduševljeno prihvatila da se uda za njega, a sada su objavili nove fotografije i poslali poruku fanovima, koji im svakodnevno šalju poruke podrške i jedva čekaju nove informacije.

- Puno poljubaca vam šaljemo - napisala je Tanja.

 

 

Pevačica je bila nasmejana i bilo je i više nego jasno da je pilot čini srećnom, a sve muči jedno pitanje - kako će stati na ludi kamen sa Mukijem, s obzirom da je i dalje zvanično u braku sa Dušanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mika

01.09.2023 21:47

Kako može udata žena da se veri sa drugim čovekom pored živog supruga?