BUDUĆI MUŽ TANJE SAVIĆ VEĆ IMA BRAK IZA SEBE: Pilot uklonio sve fotografije sa bivšom suprugom, ovo krije kao zmija noge!

Autor:

Zabava

28.08.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić i Muhamed Muki Bešić nedavno su se verili, a on iza sebe već ima jedan brak.

BUDUĆI MUŽ TANJE SAVIĆ VEĆ IMA BRAK IZA SEBE: Pilot uklonio sve fotografije sa bivšom suprugom, ovo krije kao zmija noge!

Foto: Instagram.com

Budući muž Tanje Savić (38), pilot Muhamed Muki Bešić (27) takođe ima brak iza sebe, kao i pevačica.

Kako prenosi Kurir, na njegovom nalogu na Instagramu se može videti fotografija iz 2018. godine na kojoj je pokazao burmu na levoj ruci, ali je već izvesno vreme nema, u prilog tome svedoče dokazi na njegovom profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

Tanja Savić sa novim dečkom

 

U komentarima posebnu pažnju je privukao komentar pratioca koji je bio namenjen njegovoj ženi, ali je ubrzo obrisan. Kad se dalje pogleda profil Tanjinog budućeg muža, ni na jednoj slici se ne vidi simbol zaveta braka, što znači da je Muki skinuo prsten koji je nosio.

 

 

Pevačica i pilot sada uživaju zajedno, vereni, a s obzirom da je Tanja i dalje zvanično u braku, pitanje je kada će moći ponovo da stane na ludi kamen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Svadba

29.08.2023 08:38

Šta su Žene poludele I samo Ganjaju mladje Muškarce I to ne godinu dve nego 10 do15 godina I više. Šta je ovo Svet poludeo Kevemi