NEJMAR POBESNEO: SVE je LAŽ!

Autor:

Sport

25.09.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bio srećan Brazilac.

NEJMAR POBESNEO: SVE je LAŽ!

Foto: Tanjug/AP

Kao bomba odjeknula je vest da se Nejmar žestoko posvađao sa trenerom svoje ekipe Žožom Žesusom, "Mundo deportivo" je pisao da je stvar ekalirala skoro do fizičkog obračuna, a sam fudbaler danas je reagovao na tu priču.

- Laž. Morate da prestanete da verujete ovakvim medijima. Sa milionima pratilaca ne možete da objavljujete ovakve lažne vesti. Sa svim poštovanjem na svetu, molim vas da prestanete. Ovo je veliko nepoštovanje - rekao je Nejmar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

 

Podsetimo, Nejmar je ovog leta stigao u Saudijsku Arabiju, a potpisao je ugovor vredan više od 100 miliona evra po sezoni.

Al Hilal je već bio vrlo aktivan u ovom prelaznom roku. Na klupi slavnog kluba će sedeti Žorž Žesus, plaćeno je i 55.000.000 evra za vezistu Rubena Neveša iz Vulverhemptona, a stigao je i Kalidu Kulibali iz Čelsija, za 27.000.000 i Sergej Milinković Savić za 40.000.000 evra, Aleksandar Mitrović za 45 miliona evra, a nudili su Kilijanu Mbapeu najveći ugovor u istoriji sporta, ali je Francuz to odbio.

Što se tiče Brazilca, on je poznat po skandalima, a poslednji je taj da je prevario trudnu verenicu.

Ostaje da se vidi hoće li se skrasiti i fokusirati samo na fudbal, jer kada je koncentrisan na teren, jedan je od najboljih igrača na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading