VLAHOVIĆ MU KRIV ZA PORAZ: Alegri PROZVAO Ducija! Ne smiruje se situacija NAKON SVAĐE!

Autor:

Sport

24.09.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije štedeo Maks reprezentativca Srbije..

VLAHOVIĆ MU KRIV ZA PORAZ: Alegri PROZVAO Ducija! Ne smiruje se situacija NAKON SVAĐE!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Juventusa poraženi su od Sasuola sa 4:2 (2:1) u okviru meča petog kola italijanske Serije A odigranog u Ređo Emiliji.

Apsolutno zasluženo je domaćih došao do velikog trijumfa, dok su gosti iz Torina bili frustrirani. Pojedini igrači "stare dame" imali su košmarno veče, a to se najpre odnosi na golmana Šćešnog, koji je direktni krivac za vođstvo Sasuola, a potom i Gati pošto je postigao jedan od najbizarnijih auto-golova u istoriji Serije A. Preostala dva pogotka za domaćine postigli su Berardi i Pinamonti, a za Juve Kijeza.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović i Maks Alegri

 

 

Osim iznenađujućeg poraza Juventusa, tema utakmice bila je situacija nakon izmene Dušana Vlahovića, koji je bio itekako opasan po gol Sasuola. Njega je Masimilijano Alegri zamenio u 76. minutu i to mu je očigledno teško palo, pa je po saznanjima medija ušao u žučnu raspravu s trenerom.

Nakon završetka meča, Alegri je pričao o Dušanu, a nije bio zadovoljan.

- Imao je nekoliko važnih situacija, ali ih nije iskoristio. Nije bio baš dobar nekoliko dana u nedelji. Sve u svemu, meč nije bio dobar, ali na opštem nivou - izjavio je Alegri, aludirajući na to kako reprezentativac Srbije loše trenira.

Situacija u Juventusu nije sjajna od starta sezone. Sudbina Dušana Vlahovića bila je predmet polemike celog prelaznog roka, a na kraju je ipak ostao u Torinu.

Italijanski stručnjak ima metode toplo-hladno prema Duciju, a evidentno je da on ne pruža partije koje može.

Ostaje da se vidi kako će se ovaj sukob rešiti, za dobrobit tima i samog igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading