BILA JE JEDNA OD NAJMOĆNIJIH ŽENA BIVŠE JUGOSLAVIJE, A ONDA MISTERIOZNO UMRLA: Svi se i dan-danas pitaju ko je nasledio njene milione!

Autor: P. R.

Zabava

24.09.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde su milioni Božen Žumbor i danas je misterija!

BILA JE JEDNA OD NAJMOĆNIJIH ŽENA BIVŠE JUGOSLAVIJE, A ONDA MISTERIOZNO UMRLA: Svi se i dan-danas pitaju ko je nasledio njene milione!

Foto: youtube.com/printscreen

Božen Žumbor, svojevremena vlasnica poznate linije kozmetičkih proizvoda, važila je za jednu od najbogatijih i najmoćnijih žena u Srbiji. Čuvena preduzetnica preminula je pre jedanaest godina, posle duge i teške bolesti, a kako nije imala naslednike, mnogi su se pitali kome je pripalo njeno bogatstvo, koje se, kako se navodilo u domaćim medijima, procenjivalo na desetine miliona.

Inače, Božen je živela na relaciji Srbija - Holandija, a kako se pisalo, osim luksuznih nekretnina u našoj zemlji, velelepnih vila na Dedinju i pod Avalom, posedovala je i nekretninje u ovoj državi zapadne Evrope. Pored biznisa sa kozmetikom, bavila se i humanitarnim radom, dugo je pomagala deci bez roditelja, staračkim domovima, kao i bolnicama.

Međutim, u jednom momentu se Božen našla u centru skandala kada se za njen proizvod za mršavljenje, po kom je postala popularna, pojavila informacija da je neispravan, a jedno vreme je čak bio povučen iz prodaje.

Podsećanja radi, nakon što je preminula, i dalje je nepoznanica ko je nasledio bogatstvo Božen Žumbor.

- Za sada niko nema informacije o tome šta će se dalje dešavati sa kompanijom. Vest o smrti gospođe Božen nas je sve zatekla, još uvek ništa ne znamo, detaljnije informacije ćemo imati narednih dana - rekli su svojevremeno u kompaniji nakon što su saznali za tragediju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading