POTPREDSEDNIK IBA U POSETI SRBIJI, BSS I ZVEZDI: "Imate ODLIČNE uslove za boks"!

Autor:

Sport

24.09.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aduk Abakarov, potpredsednik IBA (Međunarodna boks federacija), osvedočeni prijatelj naše zemlje, boravio je u poseti Srbiji, Bokserskom savezu i BK Crvena zvezda.

POTPREDSEDNIK IBA U POSETI SRBIJI, BSS I ZVEZDI: "Imate ODLIČNE uslove za boks"!

Foto: BSS

Njegov domaćin bio je Nenad Borovčanin, prvi čovek BSS, koji je upoznao Abakarova sa sistemom rada u srpskom boksu.

Visoki predstavnik IBA izrazio je želju da poseti neki od tradicionalnih bokserskih klubova sa jakim imenom pa je izbor pao na BK Crvena zvezda.

U sali stadiona "Marakana" iste večeri je pokazni trening crveno-belima držao ugledni trener iz Kazahstana Bolat Nijazimbetov, a nakon demonstracije Abakarov je bio oduševljen viđenim. Na licu mesta se uverio da škola boksa funkcioniše besprekorno, da je vode licencirani treneri i da su uslovi besprekorni. Istakao je značaj u popularizaciji boksa od strane kluba jednog tako velikog imena i tom prilikom se zahvalio Vladanu Miketiću, predsedniku BK Crvena zvezda, na požrtvovanosti i sprovođenju plana i programa koji je usklađen sa IBA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading