Produžen ugovor o saradnji Bokserskog saveza Srbije, Telekoma-MTS i "Arene"!

Autor:

Sport

07.09.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebne zahvalnice su upućene Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije, koji je pružio podršku kada je boks bio u blatu.

Produžen ugovor o saradnji Bokserskog saveza Srbije, Telekoma-MTS i "Arene"!

Foto: Bokserski savez Srbije

Potpisivanje ugovora

Bokserski savez Srbije (BSS), Telekom Srbija-MTS i medijska kuća "Arena Channels Group" produžili su danas ugovor o saradnji na osnovu kojeg će MTS petu godinu zaredom biti generalni sponzor Saveza, a "Arena" nosilac prava na TV prenose.

Televizija "Arena" prenosiće mečeve novog takmičenja Open Balkan lige, zatim  Bokserske lige Srbije, Regionalne lige i svih turnira koje organizuje Bokserski savez Srbije.

Ugovor o saradnji potpisali su predsednik BSS Nenad Borovčanin, generalni direktor Telekom Srbija-MTS Vladimir Lučić i direktor "Arena Channels Group" Nebojša Žugić.

Borovčanin se zahvalio na poverenju, koje obavezuje da se  rezultatski opravda i posebno naglasio podršku države i predsednika Aleksandra Vučića, koji je prvi pružio podršku kada je, kako je naveo, boks bio u blatu.

- Biti sa najjačima znači da i mi moramo da budemo u samom vrhu. Telekom i Arena nam daju podršku da imamo sva ova takmičenja bez kojih nema uslova ni da se revitalizuju naše sale i naši bokseri imaju iste uslove kao njihovi protivnici - istakao je Borovčanin na konferenciji za medije.

Republika

Foto: Bokserski savez Srbije

Potpisivanje ugovora između Arene, MTS-a i BSS-a

Za dobar napredak potrebna su kvalitetna takmičenja i prateći ono što su pametni započeli i mi smo u boksu napravili Open Balkan kup, koji će se održavati jednom mesečno, na kojem će sem takmičara iz Srbije, Severne Makedonije i Albanije, moći da učestvuju i svi drugi, dodao je prvi čovek BSS.

- Prvi kup je u nedelju u Smederevu, u okviru Smedervske jeseni, tu su sa nama i prijatelji iz BK Kumanovo, a posle toga ćemo imati mečeve u Kumanovu, Ohridu, Tirani, Zrenjaninu, Šapcu

Regionalna liga, treća po redu, počinje krajem oktobra, tu je Bokserska liga Srbija i ono što je za nas posebno važno, naredne godine u Beogradu Evropsko prvenstvo za muškarce i žene, kvalifikacije za OI i naravno Igre u Parizu, gde već imamo dve norme, a verujem da ćemo imati i više, poručio je Borovčanin.

Direktor Telekom Lučić rekao je da su ponosni na poslovanje Arene, koja je najjača medijska kuća u ovom delu Eveope, prisutna u četiri miliona domaćinstava.

- Sportski kanali su praktično najvredniji deo naše ponude i nije nam bio cilj samo da budemo najgledaniji, nego da promovišemo domaći sport. Bez sposobnih ljudi ne bi bilo ništa, zato se zahvaljujeno rukovodstvu BSS i čestitamo što ste među prvima organizovali takmičenja, kao na Open Balkanu, jer smo nagledaniji u Sevrenoj Makedoniji i to nam mnogo znači - istakao je Lučić.

Republika

Foto: Bokserski savez Srbije

Saradnja će trajati još makar godinu dana

Direktor "Arene" Žugić istakao je da je saradnja sa savezima u borulačkim sportovima ju ekspanziji, da je sve veći broj medalja i dacse na taj način promovišu i domaći sport i zemlja.

- Saradnja sa boksom ulazi ušestu godinu, na  početku boks je bio "na aparatima", bili smo daleko od medalja, a sad smo došli u piziciju da razmišljamo koliko ćemo medalja uzeti na nekom takmičenju, zasijale su medalje i na Svetskim i Evropskim takničenjima, pune se sale, a boks je izuzetno važan i u formiranju sportskih i životnih navika naših mladih sportista - rekao je Žugić.

Predsednik BK Kumanovo Kristijan Andrejevski zahvalio se na pozivu da učeatvuju na Balkan open kupu.

- Hvala priateljima koji su nas pozvali, biće nam čast da se takmičimo, da budemo domaćini u oktobru i potrudićemo se da napravimo što konkurentiji tim - poručio je Andrejevski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading