VELIKAN U GOSTIMA: Dobrašinović u poseti BK Zvezdara Olimp!

Autor:

Sport

03.09.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih je obišao bokserski klub.

VELIKAN U GOSTIMA: Dobrašinović u poseti BK Zvezdara Olimp!

Foto: BK Zvezdara Olimp

Vukašin Dobrašinović

Danas je naš klub posetio legendarni jugoslovenski bokser Vukašin Dobrašinović. Osvajač bronzanih medalja sa Svetskog prvenstva 1989 u Moskvi, Evropske bronze u Geteborgu 1991 godine.. 

On je osvajač Zlatne rukavice i Beogradskog pobednika. 

U ime  kluba smo ga udostojili, tako sto smo mu ukazali postovanje da prvi trag četkom ostavi na grafitu velikog Muhameda Alija, koji će krasiti zid naše sale, a i motivisati naše članove da treniraju kao sto je trenirao i sam Ali, koji je po nasem mišljenju najveći bokser svih vremena, a pre svega veliki šarmer  posebnih manira.

Čovek koji se zalagao za mir u svetu, i svet bez mržnje i ratova… Mi kao klub dajemo sve od sebe kako bi ovaj sport promovisali na pravi zdravi način, ne kao sport nasilan već kao sport kojim se bave plemeniti i hrabri ljudi…

Kod nas su svi dobrodošli. Rekreativno, bez sparinga, sem oni koji izraze želju za nešto više od toga. Ujedno smo tu i za one koji imaju motiv da se takmiče, kako bi iste doveli na vrh postolja. Želimo da u budućnosti naši članovi budu uzor u društvu, kao što je Ali bio u Svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading