PRIJOVIĆKU BIVŠI DEČKO UPOZNAO SA MUŽEM: On ju je uveo u kuću Živojinovića!

Autor:

Zabava

19.09.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru Prijović je bivši dečko upoznao sa sadašnjim mužem, Filipom Živojinovićem.

PRIJOVIĆKU BIVŠI DEČKO UPOZNAO SA MUŽEM: On ju je uveo u kuću Živojinovića!

Foto: eStock

Aleksandra i Filip

Republika je nedavno prva pisala o navodnom incidentu Filipa Živojinovića i Danijela Blažića Blaška, menadžera pevačice Aleksandre Prijović. Do navodnog incidenta došlo je na jednom gala slavlju u prestonici, a na društvenim mrežama kruži nekoliko verzija pomenutog događaja.

Kako "Kurir" navodi, na proslavi je došlo do žestoke svađe između bračnih partnera zbog navodne Filipove ljubomore, koji je Aleksandru navodnu optužio da ga vara upravo sa Blaškom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

- Prija je na proslavu punoletstva došla sa prijateljem i šminkerom. Njen suprug Filip stigao je ranije sa bratom i ocem. Na proslavi je bio i Aleksandrin menadžer Blaško, koji se od nje ne odvaja godinama. Oni su svi sedeli za istim stolom i sve je bilo u najboljem redu, dok u jednom trenutku nije došlo do teške svađe. Filipu je zasmetalo to što su se Aleksandra i Blaško sve vreme došaptavali i osmehivali jedno drugom. On je u jednom trenutku dobio takav napad ljubomore da se zacrveneo od besa. Optužio ju je da ga vara sa Blaškom. Aleksandri je bilo jako neprijatno zbog svega, uopšte nije očekivala takvu reakciju supruga - navodi izvor "Kurira".

Ova tema postala je goruća i na društvenim mrežama, gde korisnici pomenutih svakodnevno komentarišu odnos Aleksandre Prijović i menadžera Blaška, a jedan tvit krenuo je da se deli munjevitom brzinom.

Naime, korisnica Tvitera otkrila je da kako ju je bivši dečko, Ljuba Perućica, upoznao sa sadašnjim suprugom Filipom, te su to povezali i sa ovom pričom:

Republika

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

 

 

- Na konto Prijovićke i švaleracije: sećate se kako je upoznala Filipa? Tako što je Ljuba Perućica vodio kod Živojinovića kući, tako da ume ona da spoji lepo i korisno - glasio je tvit na ovu temu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading