ADEL SE TAJNO UDALA?! Pevačica se izlanula, zbog ove izjave gore društvene mreže!

Autor:

Zabava

19.09.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica svojom izjavom podigla veliku prašinu!

ADEL SE TAJNO UDALA?! Pevačica se izlanula, zbog ove izjave gore društvene mreže!

Foto: shutterstock

Adel

Pevačica Adel podigla je veliku prašinu nakon što je deo njenog šoua osvanuo na društvenim mrežama, a ona tom prilikom svog izabranika nazvala suprugom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Adel

Adel i Rič Pol, već neki vremenski period uživaju u ljubavi, a putem interneta su ih više puta venčali. Međutim, pevačica do sada nije imala ovakve ispade, čak su i nakon veridbe izbegavali da govore o tome u javnosti, iako su svi primetili skupoceni kamen koji je zasijao na ruci popularne pevačice. Kako prenose strani mediji, izgleda da i sad važi ista priča. 

- ...Ne, pa ne mogu da se udam za tebe, draga, ja sam strejt - kazala je bila jednoj obožavateljki, što je mnoge i nasmejalo u pomenutom snimku s koncerta.

- A i muž mi je ovde - dodala je Adel, pa zapanjila kako prisutne u sali, tako fanove na TikToku, pa i drugim mrežama za druženje.

- Da li možeš da probaš? - nastavila je, pak, obožavateljka.

- Ma, neću da probam, ja sam s Ričom, ti nisi normalna, ostavi me na miru - šaljivo joj je odbrusila, pa izazvala ovacije.

Republika

Foto: Youtube.com/SNL

Adel

Temom se dalje nije bavila, ali kako bruje strani mediji, do tajnog venčanja zasigurno je došlo i samo je pitanje vremena kada će još detalja isplivati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading