KO JE DEČKO MILENE RADULOVIĆ? Ove detalje o njemu skoro niko nije znao!

Autor:

Zabava

19.09.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Janković poznat je i kao član Beogradskog sindikata.

KO JE DEČKO MILENE RADULOVIĆ? Ove detalje o njemu skoro niko nije znao!

Foto: ATA Images

Reditelj Ognjen Janković, koji je poznat i kao član čuvenog rep benda Beogradski sindikat, publici se predstavio svojim prvencem "Zlatni dečko".

Onn je otkrio kako je upisao Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu i što nije izabrao režiju, već produkciju.

- Nisam bio neki sjajan đak. Jurio sam uvek da budem vrlo dobar, ali nisam imao dovoljno dobre ocene da upišem Prvu beogradsku gimnaziju, koja mi je bila u komšiluku. I sad kad pogledam, ponovo bih završio Jedanaestu beogradsku. Ona je bila na drugom kraju grada, baš daleko. Onda sam upisao Ekonomski fakultet, došao do treće godine i onda shvatio da nema više odlaganja i da moram da upišem Fakultet dramskih umetnosti - govorio je Janković za Kurir.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Ognjen je paralelno sa studijama i radio:

- Moj prvi posao u životu bio je sportski novinar. Imao sam osamnaest godina. Zaposlio sam se u dnevnom listu Danas s jednim drugom. Otišli smo na konkurs za sportske novinare i kao pasionirani ljubitelji sporta dobili posao. Godinu i po dana sam radio kao sportski novinar, pratio sam basket. Brzo sam shvatio da to nije za mene i da nemam ambiciju u tom pravcu. To se tačno poklopilo s tim nesrećnim studijama ekonomije. FDU je bio pun pogodak, koji mi je utabao put ka karijeri - nastavio je on.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Ognjen je trenutno u vezi sa glumicom, Milenom Radulović, sa kojom je danas došao na suđenje Miroslava Mike Aleksića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iju

19.09.2023 12:16

Nikad neću razumeti devojke/momke koji se upuštaju u vezu sa razvedenim muškarcima/ženama koji još imaju i decu iz tih propalih brakova. Ne mogu da zamislim sebe kako trčkaram za tuđim detetom. Devojko nađi dečka, a ne olupinu.

Дуки

20.09.2023 01:46

На првој слици у чланку овај Огњен личи на Мику Алексића из млађих дана. Поглед исти и уста иста и старији је много од ње. Овде нису чиста посла. Она је тужила Мику, а овамо нашла таквог момка. Девојка да крене на терапију што пре. Ако већ иде, нека мења психотерапеута. Јако симптоматично.