MILENA RADULOVIĆ U VEZI SA OGNJENOM JANKOVIĆEM: Na suđenje Miki Aleksiću došli zajedno!

Autor:

Zabava

19.09.2023

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen Beogradskog sindikata uz glumicu na suđenju Miki Aleksiću.

MILENA RADULOVIĆ U VEZI SA OGNJENOM JANKOVIĆEM: Na suđenje Miki Aleksiću došli zajedno!

Foto: ATA Images

Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu, gde će biti ispitana oštećena Milena Radulović.

Glumica je u Palatu pravde stigla 20 minuta ranije u društvu Ognjena Jankovića, reditelja i frontmena Beogradskog sindikata. A kako Kurir saznaje, Milena i Ognjen su već nekoliko meseci u vezi.

Republika

Foto: instagram.com/milena.radulovic

Milena Radulović

 

Iako se o njihovoj ljubavi do sada uglavnom pričalo u glumačkim krugovima, Ognjen je odlučio da danas dođe sa Milenom u sud i pruži joj podršku.

Reditelj je, u julu 2022, stavio tačku posle 15 godina na svoj brak s voditeljkom Bojanom Janković. Nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno će voditi računa o njihovo dvoje dece. Muzičar je napustio stan u kome su živeli, ali svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojim naslednicama. Bojana i Milena su u sjajnim odnosima, a glumicu su odlično prihvatile njihove ćerke.

Milena je, podsetimo, i prva istupila u javnost sa pričom o seksualnom zlostavljanju koje je trpela od Aleksića. On je optužen, da podsetimo, za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja. Optužilo ga je sedam devojaka, među kojima je glumica Iva Ilinčić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading