ESTRADA JE VELIKA DŽUNGLA: Milica Pavlović progovorila o sputavanju od strane kolega, pa otkrila čime ju je Karleuša "kupila" za sva vremena!

Autor:

Zabava

19.09.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović otkrila je istinu o njenom prijateljstvu sa Jelenom Karleušom.

Pevačica Jelena Karleuša večeras je u Beogradu na vodi održala koncert koji je poklonila najvernijim fanovima. Ulaz je bio besplatan, a povod izlazaka albuma "Alfa" i "Omega" nakon 11 godina diskografske pauze.

Mnoge poznate ličnosti sjatile su se na ovaj događaj, a ekipa Republike našla se na licu mesta i obavila intervju sa njima.

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša

 

Među njima našla se, naravno, Jelenina prijateljica i koleginica, Milica Pavlović, sa kojom ima hit pod nazivom "Mašala", a pevačica nam je govorila o prijateljstvu sa Karleušom, kao i "podmetanju noge" od strane ostalih kolega sa estrade:

- Od prvog dana poznanstva smo želele duet, čekale smo da naiđe momenat. Ne mogu da sakrijem uzbuđenje... Da mi je neko rekao da ćemo nas dve tako dobro sarađivati, sve je išlo neverovatno glatko - govorila je Milica za Republiku.

Republika

Foto: Republika

Jelena Karleuša i Milica Pavlović

 

- Estrada jeste jedna velika džungla, postoje oni koji smatraju da je okej sputavati druge, to je i dan-danas prisutno. Jako mi je drago što me je Jelena ovako najavila, pod utiskom sam onoga što je rekla, ona zna da sam ja neko ko navija za svoje ljude - dodala je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading