DA LI JE ON OSTOJINA "BOMBA"? Partizan ZAGRIZAO za OVOG košarkaša! Saigrač pojačanja Zvezde Meridianbet stiže u Humsku?!

Autor:

Sport

19.09.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Obradović stvara moćan tim.

DA LI JE ON OSTOJINA "BOMBA"? Partizan ZAGRIZAO za OVOG košarkaša! Saigrač pojačanja Zvezde Meridianbet stiže u Humsku?!

Foto: Starsport, Pixabay.com

Najavljivao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović da je prelazni rok u završnoj fazi za klub iz Humske, ali da će uskoro kao poslednje pojačanje stići jedna "bomba"!

Lako bi, međutim, moglo da se dogodi da posle Brazilca Mateusa Saldanje u fudbalu, crno-beli dobiju još jednog člana iz ove južnoameričke zemlje, ali u košarkaškoj porodici. 

Naime, ide se ka tome da reprezentativac "selesaa" Bruno Kaboklo obuče Partizanovu opremu, a tvrdnje su podgrejale informacije iz nekoliko različitih medija da je krilni centar u pregovorima s više klubova, među kojima je i "parni valjak"!

Ovu vest je lansirao predsednik Veneciije Federiko Kasarin, koji je prethodnog leta angažovao Kabokloa, posle sjajnih partija u bundesligašu Ulmu tokom učešća u Evrokupu.

Foto: Tanjug/AP

Bruno Kaboklo u duelu s Ernangomezom iz Španije

Sumnju je izazvala činjenica da je Kaboklo, odjednom, promenio mišljenje i "preskočio" trening Venecije, kako bi otišao u Izrael, gde bi sa Makabi Rananom mogao da se uputi na turneju po SAD i odigra kontrolne utakmice protiv Bruklin Netsa, Klivlendom Kavalijersa i Minesotom Timbervulfs.

Ipa, valja napomenuti da je u igri (ili je bio) i Partizan Mozzart Bet.

- Ne možemo da potvrdimo da li se Kaboklo pridružio timu u Izraelu, a bilo je glasina koje sugerišu potencijalni prelazak u Partizan. Preduzeli smo sve formalno-pravne korake posredstvom advokata kako bismo obeshrabrili bilo koji klub koji želi da ga dovede, jer je Brazilac pod ugovorom sa nama - rekao je predsednik Venecije Kasarin, ovogodišnjeg učesnika Evrokupa.

Bruno Kaboklo je saigrač novog člana Crvene zvezde, Jaga dos Santosa, u selekciji Brazila, gde je bio jedan od najzapaženijih košarkaša tokom Mundobasketa u Manili. On je prosečno beležio 16,4 koševa i 9,2 uhvaćene lopte po meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading