"NOLE I BORIŠA SU ME RASPLAKALI" Ceca podržala heroje nacije, isplivale SVE EMOCIJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.09.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je sinoć slavila zajedno sa našim sportistima!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je sinoć pevala za naše košarkaše, koji su u Manili osvojili srebrnu medalju. Oni su se sinoć pojavili na balkonu Skupštine grada zajedno sa Novakom Đokovićem, koji je osvojio svoju 24. Grend slem titulu, a Ceca je otkrila kako su se u njenom domu pratile utakmice naših sportista.

Republika

Foto: Republika.rs

Ceca

- Oni su šampioni... Vriska, navijanje, pa onda Nole, pa fudbaleri, taj čitav dan je bio za srčani udar... U celoj Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, svi su pratili, ceo region je navijao za Srbiju - istakla je Ceca.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter/BasketNews

Novak Đoković

Ona je otkrila i da su je posebno pogodile suze Novaka Đokovića, kao i Boriše Simanića, kome je zbog udarca koji je zadobio u duelu sa Južnim Sudanom odstranjen bubreg.

- Bila je želja da ja, Sale Matić i Georgiev uveličamo slavlje. Za mene je to čast, biti među najboljima. Gledala sam okupljane mase, Nole me je rasplakao, Boriša, šta drugo da kažem... - dodala je pevačica.

Republika

Foto: Starsport

Boriša Simanić

Podsetimo, našem reprezentativcu u košarci Boriši Simaniću odstranjen je bubreg, zbog udarca koji je zadobio od Nunija Omota u duelu protiv Južnog Sudana. Košarkaši Srbiji, koji su osvojili srebrnu medalju u Manili, sinoć su dočekani na legendarnom balkonu Skupštine grada, a posebne ovacije dobio je upravo Boriša, heroj nacije. On je bio u suzama, a svi prisutni su skandirali "Boriša, Boriša".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading