EMOCIJE SU GA SLOMILE! Novak PRIZNAO zašto je ZAPLAKAO na dočeku!

Autor:

Sport

13.09.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena koja je obišla svet.

EMOCIJE SU GA SLOMILE! Novak PRIZNAO zašto je ZAPLAKAO na dočeku!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Najbolji svetski teniser Novak Đoković dočekan je na balkonu Skupštine Beograda, zajedno sa zlatnim basketašima i srebrnim košarkašima, ispred ogromnog broja okupljenih navijača.

Tom prilikom prvi reket sveta nije izdržao, a da ne pusti suze, pošto su ga emocije slomile, kada je video toliku masu ljudi.

- Ovo je bio najemotivniji doček za mene. Prvo sam ovde bio 2011. godine, kada sam osvojio Vimbldon i postao prvi na svetu. Bio sam tu sa porodicom, sa svojim timom, bilo je spektakularno. Međutim, ovo je nešto što nikada neću doživeti, verovatno. Bio sam na pozornici sa šampionima drugog sporta, koje mnogo poštujem, ovo nikad neću zaboravim - rekao je na proslavi Novak.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter/BasketNews

 

Samo dan kasnije, Đoković je u izjavi za "Telegraf" priznao zbog čega je plakao kao dete pred hiljadama obožavalaca:

- Pre nego što sam izašao beogradski sindikat je izvodio pesmu koju su posvetili meni, ja sam znao za tu pesmu, ali nisam znao da košarkaši poznaju reči te pesme, i kada sam video da oni pevaju, kada sam video energiju tih ljudi koji pevaju tu pesmu, za mene je to bilo previše emotivno - istakao je Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading