VELIKO SLAVLJE U PORODICI ĐOKOVIĆ: Danas je važan dan, čestitke stižu sa svih strana!

Autor:

Zabava

13.09.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivnim rečima se obratili mladom paru!

VELIKO SLAVLJE U PORODICI ĐOKOVIĆ: Danas je važan dan, čestitke stižu sa svih strana!

Foto: M.M./ATAImages

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

Đorđe i Saška Đoković danas imaju veliki razlog za slavlje, a radi se u prvoj godišnjici braka. Naime, njih dvoje su pre tačno godinu dana imali bajkovito venčanje u Crnoj Gori, gde su jedno drugom izgovorili "da", a o prelepom venčanju pričalo se mesecima. 

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Saška Đoković i Đorđe Đoković

Brzo nakon gala venčanja Saška se porodila i na sve je donela sina, kojem su dali ima Aleksandar. Na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram možemo da vidimo koliko Saška i Đorđe uživaju u ulozi roditelja, a ona rado podeli fotografije njihovoh zajedničkih trenutaka. 

Danas je Instagram profil Đokovićeve snajke ispunjen lepim čestitkama, koje stižu sa svih strana i fotografija sa venčanja, koje je bilo pre tačno godinu dana.

Podsećanja radi, Đorđe i Saška su se zakleli na večnu ljubav pred Bogom i svojim najbližim članovima dva puta - prvo su se venčali u Crkvi Svetog Marka, nakon čega su se mladenci i gosti ukrcali u privatne avione i uputili se za Crnu Goru gde je bila zakazana velika proslava. Na njoj su pevali Sergej ĆetkovićŽeljko SamardžićMilica PavlovićSaša Kovačević i Aleksandra Prijović.

Drugi dan bio je rezervisan za građansko venčanje, te su mladenci pored same obale još jednom izgovorili "da". U medijima su mogli da se pročitaju navodi da ih je svadba koštala čak 150.000 evra, kao i da je samo pevačima plaćeno 65.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading