PEVAČICA NAPUSTILA PORODILIŠTE! Tamaru Milutinović i njenu naslednicu sačekao SKUPOCEN POKLON! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

10.09.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler se potrudio da svojoj naslednici i supruzi ulepša izlazak iz porodilišta!

PEVAČICA NAPUSTILA PORODILIŠTE! Tamaru Milutinović i njenu naslednicu sačekao SKUPOCEN POKLON! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tamara Milutinović se porodila pre pet dana i na svet je donela devojčicu, kojoj su njen suprug Darko Jevtić i ona dali ime Emili.

Tamara je danas napustila bolnicu Narodni front, a sačekali su je suprug Darko, kao i sestra, koja je, kako je pevačica istakla, prisustvovala porođaju.

Ponosna mama nije skidala osmeh sa lica dok je pozirala za fotoreportere, a fudbaler joj je doneo veliki buket cveća i skupocenu kolevku, za koju se šuška da košta oko 2.000 evra.

Pevačica je nedavno podelila prvu fotografiju sa svojom naslednicom.

- 05.09. Prvi susret i prvi dodir. Učinila si me posebnom - napisala je pevačica u okviru svoje emotivne objave.

 

 

Brojne kolege ostavljale su komentare i čestitke ispod fotografije, a među njima našli su se Milica Todorović, Ana Sević, Indira Radić, Nadica Ademov koja takođe uskoro treba da se porodi, Katarina Grujić, Sandra Rešić, Dragica Zlatić i mnogi drugi.  Tamara je odlučila da ćerki dodeli ime latinskog porekla, Emili, koje znači "ona koja se takmiči".

Inače, Tamara Milutinović stala je na ludi kamen i udala se za fudbalera Darka Jevtića, i to na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju. Par je upriličio intimno venčanje samo za najbliže, a veliko slavlje planirano je za sve prijatelje nakon pevačicinog porođaja. Interesantno je da je Tamara saznala i pol bebe i to na zanimljiv način, kada je avion preleteo i ispustio dim roze boje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading