MLADA, ALI ISKUSNA TV LICA KAO POJAČANJE U "NOVOM JUTRU"! Jovana Maksimović i Bojan Dacović su novi voditeljski par Pinkovog jutarnjeg programa!

Autor:

Zabava

04.09.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana i Bojan će "Novom jutru" sasvim sigurno dati novu, posebnu energiju, uz dobro poznate rubrike, goste iz različitih sfera i nezaobilazna uključenja reportera iz cele Srbije.

Milionski auditorijum navikao je da dan započinje "Novim jutrom" na televiziji Pink, a u novoj televizijskoj sezoni gledaoci će se upoznati sa novim voditeljskim parom – Jovanom Maksimović i Bojanom Dacovićem. Iako su nova lica u jutarnjem programu, Jovana i Bojan su odavno poznati vernoj Pinkovoj publici.

Jovana Maksimović deo je Pinkove porodice već šest godina, a poslednjih godinu dana bila je angažovana i na informativnom kanalu TV Vesti. Jovana je vodila informativne emisije, a kroz razgovore sa kompetentnim sagovornicima omogućavala je gledaocima da bolje razumeju aktuelna dešavanja kako u Srbiji, tako i na globalnom nivou.

Republika

Foto: RTV Pink/J. Simonović

Jovana Maksimović i Bojan Dacović

Tokom desetogodišnje karijere, Bojan Dacović je izveštavao sa svih meridijana, donosio ekluzivne vesti kroz intervjue sa istaknutim ličnostima iz političkog i društvenog života, ali je i uređivao i vodio centralnu informativnu emisiju „Nacionalni dnevnik“. Tokom prethodne televizijske sezone, Bojan je vodio i specijalne informativne emisije, poput „Teme dana“, posvećene aktuelnim dešavanjima u zemlji i svetu.

Jovana i Bojan će „Novom jutru“ sasvim sigurno dati novu, posebnu energiju, uz dobro poznate rubrike, goste iz različitih sfera i nezaobilazna uključenja reportera iz cele Srbije.

- Nakon dugogodišnjeg rada u informativnoj redakciji kao novinari, reporteri i prezenteri, dobili smo šansu da se pokažemo u „Novom jutru“, kao domaćini najgledanijeg jutarnjeg programa. Ovo je za nas dodatan izazov, da pokažemo znanje koje smo do sada stekli, da našim gostima postavimo pitanja koja zanimaju sve naše gledaoce, da pokušamo da pomognemo gledaocima da lakše reše svoje probleme, ali i da ih nasmejemo, da im jutro počne prijatno, lagano, sa lepom atmosferom i prijatnim pričama, uz sve neophodne informacije – kaže Bojan, a Jovana dodaje:

- Konsultovali smo se sa kolegama koji već imaju iskustvo u jutarnjem programu i zaista su nam mnogo olakšali i pomogli savetima. Nas dvoje se poznajemo godinama, radili smo zajedno, profesionalno smo sazrevali, i ovo je za nas velika radost jer nastavljamo da radimo kao tandem, ali i dodatna motivacija da pokažemo zbog čega je „Novo jutro“ najgledaniji jutarnji program.

Od ove nedelje, utorkom i četvrtkom od 6:45 do 11 časova, ova mlada, ali iskusna i profesionalna TV lica poželeće gledaocima dobro jutro u „Novom jutru“. Kroz izveštaje sa lica mesta, brojne rubrike i aktuelne goste, uz Jovanu i Bojana, gledaoci će na najbolji način započeti dan i biti informisani o svemu i svima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading