ZBOG OVOGA JE DARKO LAZIĆ BIO PRIVEDEN! Republika vam donosi slike i snimke, folker tvrdi da mu SMEŠTAJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.08.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač tokom svog venčanja kršio zakon, pa ponovo završio u policiji!

ZBOG OVOGA JE DARKO LAZIĆ BIO PRIVEDEN! Republika vam donosi slike i snimke, folker tvrdi da mu SMEŠTAJU! (VIDEO)

Foto: Shutterstock, ST/D. KADIĆ, Republika

Kako smo uspeli da saznamo, pevač Darko Lazić je danas priveden zbog toga što je ponovo prekršio zakon. Naime, on je juče, tokom svog crkvenog venčanja, više puta upravljao vozilom marke Lamborgini i to bez dozvole.

Folker je prvo iz Brestača išao u Ugrinovce po svoju mladu, a zatim se vratio u rodni Brestač u pomenutom automobilu. Nakon svečane ceremonije, Darko se sa mladom provozao do svečane sale u Pećincima.

Ekipe Republike bile su na licu mesta i ceo dan pratile ovaj dođagaj, te smo uslikali i usnimili Darka kako vozi besnu mašinu.

Podsetimo, danas mu je i izrečena kazna zbog izazivanja saobraćajne nesreće pre nekoliko dana i kažnjen je sa 190.000 dinara i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom. Darko je, naime, prošle srede bio za volanom "BMW" iako ima zabranu vožnje do februra naredne godine, a policajcima na uviđaju dao je češku vozačku dozvolu jer mu je srpska oduzeta. On je naleteo na kombi i tom prilikom je napravljena samo manja materijalna šteta. Povređenih nije bilo.

Folker se oglasio za Republiku nakon privođenja.

- Policija je proveravala skupi automobil koji sam vozio. Pošto se više pričalo o njima nego o mojoj svadbi, očigledno nekom smetam, pa je hteo namerno da me namesti. Policaja je proveralava odakle mi skup Labom, a dokazao sam da nije moj. Čujemo se kasnije, samo još neke stvari da završim - rekao je Lazić za Republiku.

Republika

Foto: Tanjug/J. PAP, ST/D. KADIĆ, Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Siki

31.08.2023 16:37

Za njega ne vazi zakon?Mozda peva u zivi mikrofon nekome pa zato…

Sofija

31.08.2023 16:54

Ovako moze samo u zemlji Srbiji, a dozvola, sta radi ta policija. Gde je zakon.