SNIMLJEN FILM O STEFANU ĐURIĆU RASTI: Istinita životna priča, koju do sada niste imali prilike da čujete, reper ogolio dušu o braku sa Anom Nikolić!

Autor:

Zabava

29.08.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta rešio je da svoj život predstavi publici kroz film!

SNIMLJEN FILM O STEFANU ĐURIĆU RASTI: Istinita životna priča, koju do sada niste imali prilike da čujete, reper ogolio dušu o braku sa Anom Nikolić!

Foto: ST/Dragan Kadić, tiktok/printsscreen/.stefanrasta

Reper Stefan Đurić Rasta objavio je na svom TikTok profilu najavu filma, pod nazivom "3211", Sloboda je neprocenjiva, u kom će glumiti upravo on, jer se film radi baš po njegovom životu.

Publika će imati priliku da sazna mnoge detalje iz života i braka sa Anom Nikolić, kao i scene "zatvorskog života", a reper je rešio da na ovaj način ogoli dušu i fanovima odgovori na brojna pitanja.

Republika

Foto: ATA Images

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić

 

- Istinita životna priča, koju do sada niste imali prilike da čujete - rečenica koja se može pročitati na samom početku.

Takođe, u jednoj od scena iz filma spominje se njegova ćerka, koja je neprestano pitala za njega, dok je boravio u zatvoru:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Stefan Đurić Rasta

 

- Porodica kaže da ćerka ćesto pita za Vas i da su joj rekli da ste otišli da nastupate - jedna je scena iz filma.

 

 

Reper je, takođe, otkrio da je sedam novih pesama napisao u zatvoru i da će ih predstaviti kroz film.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading