KOKIĆKU NE MOŽEŠ DA RAZVLAČIŠ PO SEPAREIMA: Peđa Blizanac progovorio o koleginicama koje gostima sedaju u krilo za bakšiš!

Autor:

Zabava

29.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Jovanović se prisetio kako je na početku karijere nastupao sa bratom Nenadom i Anom Kokić u Džejovom klubu "Bombo" , te pomenuo da ima pevačica koje odmah idu za sto kad ih pozove neki pijani gost.

KOKIĆKU NE MOŽEŠ DA RAZVLAČIŠ PO SEPAREIMA: Peđa Blizanac progovorio o koleginicama koje gostima sedaju u krilo za bakšiš!

Foto: PrintscreenJutjub/Grand Magazin Tv Grand

Muzičar Predrag Jovanović, poznatiji kao Peđa Blizanac, koji je s bratom Nenadom početkom dvehiljaditih nastupao kao grupa Blizanci, prisetio se dana kad su došli u Beograd i započeli karijeru. On ne krije da im je tada Ana Kokić, s kojom su radili dok se još nije probila na estradu, bila velika podrška.

Foto: Privatna arhiva

Ana Kokić nastupala je sa Blizancima pre nego što je postala poznata

 

Zatim je istakao da nju nije mogao svako da razvlači po separeima, što, prema njegovim rečima, pojedine koleginice dopuštaju gostima u klubu.

Kako se dalje priseća, Peđa i Nenad su, čim su se doselili u srpsku prestonicu 2001, ubrzo počeli da sviraju u klubu "Bombo", koji je držao legendarni Džej Ramadanovski i koji je tada važio za jedan od najpopularnijih.


- U pomenutom klubu nije mogao da se nađe svako, tamo je dolazila samo estrada i ljudi iz podzemlja - prisetio se Jovanović i dodao da su on i brat delili binu s Anom Kokić u vreme kad nije bila afirmisana pevačica.


On je opisao kako su izgledale njihove noći u čuvenom klubu.


- Jedno vreme smo samo s Anom Kokić nastupali u klubu "Bombo", sećam se da mi je jednom prilikom prosula piće na klavijaturu, to joj nikada neću oprostiti - rekao je pevač za Nova.rs kroz smeh, pa dodao:


- Uvek je imala stav, niko nije mogao da dođe i kaže: "E, hajde dođi ovde u separe", ona i danas ima taj stav. Ali ima koleginica koje idu za sto da uzimaju bakšiš. Neko bude pijan, pa hoće da mu pevačice sednu u krilo, to je sve do koleginice kako se postavi prema gostima!

 

Foto: instagram,com/nenad.jovanovic

Nenad Jovanović se, kao i brat Predrag, i dalje bavi muzikom


Podsećanja radi, u vreme kad su objavili prvi album Blizanci su bili pravo osveženje na estradnoj sceni. Obojica su se na neko vreme povukla iz javnosti, a onda je 2021. Peđa doživeo bum, vratio se na muzičku scenu u velikom stilu, dok Nenad nije doživeo takav uspeh iako se i dalje bavi muzikom. Za razliku od Peđe, koji se našao u centru skandala i nakon razvoda sa suprugom Anom, koju su mediji povezivali s mužem Jelene Karleuše Duškom Tošićem, Nenad je ostao u skladnom braku sa suprugom Jovanom.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading