ADIL PROGOVORIO O ODNOSU SA POKOJNIM TASTOM: Ovako mu je Džej pomogao da postane zvezda!

Autor:

Zabava

06.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maksutović se prisetio kako ga je svojevremeno Ramadanovski odveo u studio kod Fute da snimi pesmu. Kod njega je, kako kaže bio i Sinan Sakić. Oni su mu govorili kako da otpeva i producirali mu pesmu.

Popularni folk pevač Adil Maksutović progovorio je o pokojnom tastu Džeju Ramadanovskom, koji mu je, kako kaže, dosta pomogao da se probije na estradi iako je imao nesvakidašnji talenat na osnovu kog ga je popularni folker i pogurao na javnu scenu.

Republika

Foto: Telegraf/NebojšaMandić

Džej Ramadanovski bio je legenda koju su svi voleli

Maksutović veruje da je rođen da bude zvezda jer ima taj iks faktor, koji je presudan za uspeh, pa otkrio uz kakve muzičke velikane je stasavao i kako je došlo do toga da počne da snima svoje pesme.

- Ja sam odrastao uz Džejove pesme, uz pesme Olivera Dragojevića, Muharema Serbezovskog, kog volim najviše. Obožavam pokojnog Šabana, Sinana Sakića... To su sve neki pevači koje sam ja kao klinac slušao i upijao. Posle, kada sam stasao da snimim svoje pesme, sve to se utkalo u mene - rekao je Adil uoči svog nastupa na 62. Festivalu kulture mladih Srbije, koji se ovih dana održava u Knjaževcu i nastavio:
- Ja sam siguran da mi je pomoglo i to što me je Džej spominjao svuda dok nisam bio poznat. Međutim, postoje deca velikih imena, velikih pevača, koja nemaju ni desetinu njihove slave ni talenta, a ni uspeha. Ne bih da nabrajam. Ni kada je tvoja krv, ne mora da znači da će biti zvezda. Kod mene su se poklopile sve kockice. Imao sam talenat, koji je bio neophodan. Desile su mi se dobre pesme. "Ne mogu bez tebe", moja prva pesma, moja je lično, ja sam je napravio. Džej se oduševio kada je čuo tu pesmu. Bio je kraj 2006. Pustio sam mu demo-snimak, tada sam se već zabavljao s njegovom ćerkom. Ana i ja samo zajedno od 2005. Pitao me je ko je radio pesmu, dao mi je savet da je još bolje otpevam. Odveo me je kod Fute u studio. Ne mogu da poreknem da me je podržao. Otišli smo kod Fute, on se oduševio kada me je čuo. To veče u studiju bili su veliki Sinan Sakić, Džej i Futa i svi su me producirali. Govorili mi kako da otpevam. Futa mi je tada rekao da dođem sutra, kad oni ne budu tu. Pevali smo celu noć. Došao sam da snimim pesmu, ali nismo uspeli to veče.


Luis me je mnogo voleo, nedostaje mi

Republika

Foto: Youtube Printscreen/ Nataša Ilić

Ljubiša Stojanović Luis ostao Adilu u najlepšem sećanju

Maksutović je otkrio da je u kontaktu s porodicom pokojnog Ljubiše Stojanovića Luisa, koji mu je bio veliki prijatelj i da mu mnogo nedostaje.

- S pokojnim Luisom sam isto bio i privatno prijatelj. I danas se čujem s njegovom suprugom Silvanom. Znam šta se dešava s njegovom porodicom. On mi je u srcu i mnogo mi je žao što je prerano otišao. Nažalost, neću biti u Negotinu kada je veče posvećeno Luisu i njegovoj muzici. Nama pevačima je leto radno. I kada nam se smeje i kada nam se plače, mi moramo da radimo. Znam koliko on nedostaje porodici, koliko nedostaje muzici. On je mene mnogo voleo - kaže Adil sa setom u glasu.


Sinovi su pokupili Džejove i moje gene

Republika

Foto: Instagram.com

Džej Ramadanovski sa ćerkama i unucima za svoj poslednji rođendan

Adil Maksutović kaže da sinovi imaju muzičkog talenta, ali da ne zna hoće li krenuti njegovim i dedinim stopama.
- Adi ima 10 godina i pokupio je i tatine i dedine gene. Ide u "Mokranjac", to je prestižna škola. Mali ima tri i po godine i pokazuje talenat takođe.


Estradi je potrebna nova Marina Tucaković

Republika

Foto: PrntScr/K1

Marina Tucaković napisala je nebrojeno hitova domaćim izvođačima

Adil smatra da je na estradi velika kriza autora, pa priželjkuje da se pojavi neka nova Marina Tucaković.

- Pesme ne treba snimati po svaku cenu. Ako nema dobrih pesama, neću ni da snimam. Svi hoće u trending, ali to je trka koju ne treba igrati. To nije za mene. Ja sam izgrađen pevač. Ja bih voleo da se pojavi neki novi Braja, neka nova Marina. Nema novih klinaca koji su krenuli stopama dobrih autora, koji imaju hiljade hitova. Podržavam nove pevače. Prijovićka ima odličan album - kaže pevač.


Nema me u filmu o Džeju jer
me tada nije bilo ni na mapi!

Republika

Foto: Dragan Kadić

Nedavno je završeno snimanje filma "Nedelja" o životu Džeja Ramadanovskog

Adil kaže da se ne pojavljuje u filmu "Nedelja", o životu Džeja Ramadanovskog, jer je radnja smeštena u vreme kada je Džej počinjao muzičku karijeru, te da on tada nije bio ni u planu.
- Neću se pojaviti u filmu o Džeju jer je do određenog vremenskog perioda. Za sada je rađena ta faza gde ja nisam bio ni na mapi - rekao je Maksutović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading